Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

HOT COCOA ALA NUTELLA!

| RECIPEE
HOT COCOA ALA NUTELLA!

Recept:

 - 2 dl mjölk 

- 3 tsk kakao 

- 2 matskedar Nutella.

- 1 handfull mini mashamallows. 

Gör såhär:

Värm mjölken. Rör i kakao och nutella. Häll upp den varma drycken i en stor kopp. Toppa sedan med lite mashmallows, nötter & Nutella om man vill det. 

Jag tycker det är på tiden att jag tar och delar med mig av ett recept här på bloggen. Jag älskar ju det och vet att många utav er uppskattar det, så det ska det bli mer av :) Framför allt nu i jul med. På vintern och kring jul så dricker jag en hel del varm choklad, tycker det är så himla gott och mysigt att dricka något varmt eftersom jag inte dricker kaffe. Självklart kan man ju dricka te men ibland är det gott att byta ut det mot varm choklad. Den här gången så ville jag göra något annorlunda, så gjorde varm choklad fast gjord på Nutella. Behöver jag ens säga något mer? Haha. Alltså så smarrigt, jag är en riktig Nutella-sucker. Så för er som också gillar Nutella så borde ni verkligen testa detta. Hoppas ni uppskattar recept om dessa :) Snart kommer Henke hem från Norrköping så då ska vi hänga lite finally, inte setts på en vecka typ. Ikväll ska vi på en spelning också, hans polare Jonte spelar. Ska bli så kul! Tror vi ska möta upp Erik & några innan och käka något. Men innan det hörs vi. Ha en fin fredag hörrni!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Felicia
Felicia,
Men gud vad smarrigt!!!
generic doctor
generic doctor,
Your images look fantastic !!! https://www.youtube.com/watch?v=vIJzPyBZiQA
www.youtube.com/watch?v=vIJzPyBZiQA
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229