HOSPITAL ALL DAY

| Okategoriserade
Utebliven bloggning pga att jag spenderat hela dagen på sjukhus.. Ingen dag är den andra lik.. Idag hände något jag aldrig varit med om innan. Gick in i duschen, duschade ganska varmt. Kommer ut och känner mig ganska yrslig, svag och känner att jag måste få i mig något att äta. För synen börjar försvinna och känner mig inte bra. Börjar ta fram en knäckemacka i köket och ska ta på pålägg och sen svartnade det bara och jag vaknar upp på vardagsrumsgolvet. Så jag hade bara klappat ihop, vet inte alls hur länge jag legat. Men jag låg på golvet helt avsvimmad och hade ont i benet och förstod ingenting. Efter en stund förstod jag att jag svimmat. Gick till sängen direkt, var helt genomsvettig, kallsvettig, frös, mådde illa, huvudet dunkade, benen kändes som de skulle domna bort. Usch det var så sjukt obehagligt allting. Blev orolig och ringde 1177 och när hon fick höra min symtom ville hon att jag skulle åka in direkt till akuten. Eftersom jag inte kunde ta mig dit själv, vägrade åka ambulans så satte jag mig i en taxi. När jag kom till akuten igen, kändes det som jag skulle svimma igen. Jag fick hjälp direkt och de prioriterade mig, så det var skönt. Inne på akuten sen tog de både blodprover, tryck och EKG. Det visade inte så mycket dock såg dom att jag har lågt blodtryck. Tror detta tillsammans med alldeles för mycket jobb, för mycket stress, press, för lite mat och för lite sömn. Usch vad hemskt det var.. Nu är jag hemma igen, känner mig sjukt svag, vill mest sova. Har fortfarande huvudvärk och känns som jag blivit överkörd av ett tåg typ. Hoppas jag blir bättre snart! Någon som varit med om liknande? Eller känner igen sig? Eller har mycket erfarenhet av stress och svimningar? Ta hand om er <3

 

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Jenny - 19 år och mamma,
Jag har varit med om detsamma men fick strax därefter även magont som visade sig vara ett magsår. Anledningen var att jag hade levt ett så stressat liv under en sådan lång tid och när även mitt blodtryck var lågt så fortsatte jag stressa och ta på mig mer än vad jag egentligen orkade. Försök att ta det så lugnt du bara kan och börja prioritera ditt välmående i första hand. Svårare sagt än gjort med allt jobb, det vet jag <3 Krya på dig bästa du!
jennypersson.for.me
Camilla
,
Det har kanske later konstigt..men nar du kanner dig yr sa drick en lask! Ta nagra klunkar, lagg dig ner och det funkar..detta kommer fran en som alltid svimmar och har numera lart mig att kolsyrad orangina, eller annan lask 'get u going". INTE dagligen men nar man kanner symptom…tror ofta att vi utesluter socker fran varan dagliga diet men kroppen behvoer det lika mycket som den behover protein, och nej, inte i form av kakor, bullar och godis. Stress, skippade maltider gor ju att the sugar level in the body goes down..och ta en macka hjalper inte nar det val hant..men en lask hjalper! Och inte redbull.. ha ha..det ar hjartklappning mega..och inte halsosamt alls..att de ens far salja detta gift?? Hoppas du mar battre… Tack for en fin blogg..
Emma Roodla,
Har hänt mig med och jag har lågt blodtryck men de två gånger jag har svimmat tror jag det har varit både för lite mat och mkt mkt stress. Jag kan fortfarande bli yrslig när jag reser mig för fort upp men då stannar jag bara till pch så går det över 😊 krya på dig!
babiidarling.blogg.se
rebecca,
Tack snälla du! Vad gullig du är <3
www.rebfre.se
rebecca,
Ja! Måste ju bli bättre på det ❤️❤️ Tack snälla fina du!!
www.rebfre.se
rebecca,
Jag ja måste ju det!! Iallafall bli så mycket bättre. Lätt att glömma bort sig själv i allt! Tack snälla ❤️❤️
www.rebfre.se
rebecca,
Ja, så kan jag med bli eller blir de rätt ofta. Men det här var så mkt värre, hann inte ens tänka. Allt gick så sjukt fort bara! Så obehagligt Nudå? Mår du bra nu? Var det länge sen du svimma?
www.rebfre.se
rebecca,
Tack goding!! <3 😊
www.rebfre.se
rebecca,
Oj vad sjukt .. Nej exakt det kanske var något tillfälligt. Men har varit så sjukt stressat och levt osunt.. Så svimningen var kanske inte så konstig. Det var nog ren utmattning tillsammans med lågt blodtryck. Har faktiskt känt mig svag/konstig och illamående i flera dagar nu. Något är det .. Hoppas de försvinner snart Så skönt att det bara var så för dig. Ta hand om dig!
www.rebfre.se
www.alexandrastyle.se,
Krya på dig och ta hand om dig! kram
www.alexandrastyle.se