Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

HONEY I’M HOME

| EVERYDAY, TRAVELING
HONEY, I'm home! Då var man hemma igen då, efter magiska dagar i paradiset. Så var man hemma i ett pisskallt Sverige som är fullt av snö :(( fy vilken ångest man fick när man landade på Arlanda. Usch, fy & blä! Alla säger alltid borta bra men hemma bäst, jag skulle snarare säga hemma bra men borta bäst. Okej lite skönt kan det vara att komma hem men enbart i ett par dagar haha. Det som jag faktiskt saknat & längtat efter är dels mina fantastiska vänner, semla, svensk mat, svenskt godis & tacos. Sen är det ju faktiskt härligt att sova i sin egna säng och duscha i sin egen dusch. Jäklar vilken bra resa vi haft, helt underbar verkligen. Den här resan ska jag leva på så länge! Så många fina minnen med min bästa.

Jag är jetlag som fan haha, vaknade upp 04.30 och kunde inte somna om. Försökte till 05.50 men sen gav jag upp. Inte varje dag man börjar sin morgon innan 06 kan jag lova. Jag ligger i sängen och kollar nyhetsmorgon, så mysigt. Ska snart göra mig en god svensk frukost. Hörs snart finisar!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Therese
Therese,
Vart kommer den prickiga klänningen ifrån?
Rebecca Fredriksson
Rebecca Fredriksson,
Den kommer från Missguided 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229