Honey I'm Home

| EVERYDAY

Som ni kanske märkt är jag hemma igen, vi landade på ett väldigt kallt arlanda klockan 6 imorse. Sen tog vi tåget hem till Norrpan. Det var supermysigt att komma hem till vårt hus, där stod de ett välkommen-hem kort, nya fina blommor, och kylen påfylld med svensk underbar frukost.Tack fina Kicki (henkes mamma) och ikväll kommer min mammi hit, då ska vi mysa loss och prata om allt. Vi ska äta god svensk mat, och jag ska nog springa bort och köpa lite svenskt lösviktgodis, det har jag saknat hihi. Det räcker med att bara vara borta ett par veckor, så uppskattar man så mycket på ett helt annat sätt.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Caroline
Caroline,
Heej! Måste säga att jag älskar din blogg! Lite extra allt 😉 Tänkte höra med dig hur du blogga i Thai? Jag och två vänner ska vara borta ett år och jag vet inte riktigt hur det funkar utomlands? Jag menar.. Använde du mobilen eller bara datan? Kraam alla fina!!
Jensen.spotlife.se
rebfre
rebfre,
hej! Åh vad söt du är 😃 Tack tack tack tack! 😃 Jag hade med egen dator, och så ahde vi gratis wifi på hotellet. Så de var ju klockrent, sen använde ja mobilen mycket med. Nästan alla resturanger/barer har ju wifi =) Så de funkar ju kanon. Annars finns de massor av internetcafeer med, men de är ju oftast lte segare datorer =)
rebfre.se
IP: 82.99.3.229