Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

HOMESTYLING, FETTISDAG & LANSERINGSFEST!

| EVERYDAY

Hej älsklingar! Hur mår ni? Har ni haft en bra måndag? Hoppas det! Jag har verkligen legat i sängen hela dagen. Fy så himla tråkigt men nu känner jag mig faktiskt lite bättre. Så det var nog värt att bara ha vilat hela dagen. Har även hällt i mig massor citron & ingefära te så det verkar ändå ha hjälpt ju. Men jag saknade er och bloggen och kände att jag ville kika in och säga hej och även dela med mig av veckans planer. Min vecka ser ut såhär :)

Måndag: Kurerat mig hela dagen!

Tisdag: Har ett nytt styling projekt, ska styla en lägenhet som ligger där vi bodde förut. Det är en trea. Som redan ska fotas på torsdag, så har imorgon och onsdag på mig. Det är ju semmel-dagen också så tänkte ta och fika och fira dagen med mitt hjärta.

Onsdag: Styling för fulla muggar och på kvällen ska jag träffa Linnéa för häng och mys.

Torsdag: Ska jag först på morgonen fixa mina naglar hos min bästa Felicia, sen har jag ett viktigt möte. På kvällen har jag inga planer får se om jag bokar in att träffa en vän.

Fredag: Lanseringsfest för Ideal Of Sweden på München bryggeriet ska dit med Tove så vi ska väl ses först, göra oss i ordning, dricka bubbel och sedan dra dit. Blir sedan en sleepover hos Tovis. SÅ mysigt! Ser verkligen fram emot denna fredag och det var ett tag sedan jag festade också. Så ska bli riktigt roligt!

Lördag: Lär jag vara ganska bakis och trött och blir nog mestadels chill.

Söndag: Hem till Inredningskund på konsultation! Ta en lång promenad, sugen på att ta och boka in en brunch eller frukost på något härligt ställe i stan med mina vänner. Gör nog det! Samt förbereda för kommande vecka, planera och fixa.

Detta var väl min vecka ungefär, ska även försöka få in lite träning men ska först se hur det blir förkylningen och halsen. Så fort det är bra och borta så tänkte jag sätta igång.

Hur ser er vecka ut? Har ni något roligt inplanerat?

Nej nu blir det att titta på Bonusfamiljen! 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Matilda Strömdahl
Matilda Strömdahl,
Så himla roligt med lanseringsfest, jag ska med dit så hoppas vi ses! Hoppas du mår bättre nu och att du tar hand om dig ordentligt, du är GRYM! kramis <3
matjlda.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229