Home is wherever i'm with you

| INTERIOR
 

 

Detta år kommer jag satsa på en hel del inredning på bloggen eftersom det ligger så varmt om hjärtat samt att de är nästan de inlägg som ni gillar mest. Vilket är väldigt roligt, här är lite bilder från mitt hem. Jag älskar ju att pyssla och göra egna diy-projekt, så det kommer jag också bjuda på. Det är bara att hojta till om det ä något ni undrar? Puss på er!

-Many of you love my interior posts, so here you have my latest pictures from my apartment. This year i'n gonna show you alot of interior.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

rebecca
,
Det är hemmapyssel, köpte lite coola glödlampor och fyndade ljusstakar second hand 😊
rebecca
,
Tack så jättemycket 😊 😊
rebecca
,
Tack snälla 😊!!
rebecca
,
Jag sprayade de faktiskt inne, hemma i köket med fläkt .. haha! Bäst är nog att göra det ute, som sagt det luktar en del och är ganska starkt.
Moa
,
Älskar soffan! Och allt annat för den delen! Vart är soffan köpt?
Sandra
,
Kan du inte göra en liten DiY guide till ljusstakslamporna? 😊
Sara
,
Har varit sugen länge att göra något liknande, men varit osäker på om det gick att genomföra..men nu ser jag att det går och blir snyggt så nu ska jag ut på ljusstaksjakt! Tack för knuffen och inspirationen!
Maja
,
Snälla kan du Rebecca Kolla in på min blogg och lämna en kommentar- Majalundstrom.Webblogg.se
Mimmi
,
Hej! Var har du fått smink förvaringen ifrån?
Elisabeth
,
så fint du har Rebecca!! blir riktigt inspirerad av ditt fina hem och snygga lägenhet!! är lite nyfiken på var man kan hitta förvaringen som du har ditt smink i? Har letat efter liknande men hittar ingen som är så rymlig. Behöver ju plats med ganska mycket 😉