HOLA BARCELONA

| LOOK OF THE DAY
Top_Gina Tricot / Jeans_H&M / Bag_Chloé / Sunnies_Junkyard / Shoes_ Deuxieme Studios /

Hej mina hjärtan! Nu är vi i Barcelona och har det så jäkla gött. Allt är så himla härligt här. Vi bara är, njuter, gassar i solen, strosar omkring, dricker sangria, äter tapas och upptäcker Barca. Hotellet vi bor på är superfint, ligger lite längre bort men det är bara skönt för då får man röra på sig. Ligger ungefär 2-2,5 km från centrum. Jag passade på att inviga min nya volang-topp, hur fin? Nu ska vi fortsätta njuta här, vi hörs lite senare. Då ska jag tipsa er om ett grymt brunch-tips Har ni föresten något tips i Barca? vore så uppskattas om ni ville tipsa mig om era favoriter. Puss! 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Helen
,
Ta pendeltåget till Sitges. En systerstad till Barcelona med härliga långa stränder (bättre sandkvalitė än den i Barcelona, inga stenar vid vattnet) pittoreskt med kullerstenar och katedral vid vattnet och partyliv på kvällen. När jag och min syster var i Barcelona åkte vi dit för att bada och sola flera gånger. Vi bodde hos syrrans kompis som pluggade då i Barcelona. Och han guidade oss till de finaste ställerna. Googla Sitges. Ni blir inte besvikna. Jättesmidigt med tåget. Fin du är! Ha det bäst!
Helen
,
http://www.expressen.se/allt-om-resor/resmal/europa/sitges--barcelonas-charmiga-lillasyster/ Bra artikel om Sitges och en massa tips om sevärdigheter/nöjen.
Rebecca Fredriksson
,
Åh tack snälla för tips
Rebecca Fredriksson
,
☺️☺️
Madelene
,
Ååååh älskar dina skor!!!!!! Varifrån??
Rebecca Fredriksson
,
De kommer från märket Deuxieme Studios Nu finns dom länkade i inlägget. De är så sjukt snygga!!
Caroline
,
Hej! Fin blogg! Ska snart boka resa till Barcelona, kollar mycket på hotell för tillfället och försöker hitta något som kan passa. Vart bor ni och är du nöjd med hotellet? Vart ska man absolut gå/åka om man reser till Barcelona? Tips?