HELLO NEW ME!

| TRAINING & HEALTH
Foto: Martin Roth

Är ni redo? Här är före och efterbilderna. Från latmask till vältränad, när man tränar och sliter är det ibland svårt att se och komma ihåg vad man åstadkommit. Dessa bilder blir dock väldigt tydliga med att det hänt något haha, kan inte riktigt förstå att jag såg ut som jag gjorde innan. Jag hade fem mål 1.Platt mage, 2. Se fit och tight ut. 3. Nästa gång jag åker på semester ska jag inte skämmas 4. Få en ny livsstil 5.Bygga en stark kropp. Nu har jag nått alla fem mål och kämpat som fan. Jag är så stolt över mig själv. Att gå ner i vikt kan alla människor, men att bygga en helt ny livsstil, hålla fast i den och fortsätta hålla motivationen och viljan månad efter månad är en annan femma. Tänkte ta allt i frågor hur jag gjort =) Har ni fler frågor? är det bara att fråga på =) Vore så roligt att höra vad ni tycker om resultatet?

Hur mycket har du gått ned totalt?
- Jag har faktiskt gått ner 7,5 kg. Före bilderna är tagna i Oktober 2013, jag gick redan ner 7,5 kg på cirka 7 veckor. Men sedan tappade jag litegrann och sen kom jag igång igen och har sedan dess kört järnet hela tiden. I början tappade man ju mest och såg mest smal ut, nu har jag även lyckats få lite muskler på min kropp. Fokusera inte på vikten, den kan ofta ge hjärnspöken. Mät dig istället, eller titta bara i spegelen. Det händer grejer fortare än du tror =)

Hur började allting?
- Jag har samarbetat med en otroligt duktig PT vid namn Marcus Falk Olander som driver FOPT. Han och jag har aldrig träffats, utan vi har endast hörts på mail och telefon. Så han har coachat mig och jag har köttat på. Bättre PT än honom finns nog inte, vilken klok och underbar människa. Stenhård men med ett hjärta av guld, han har stöttat mig och pushat mig så mycket i detta. Det är han som skapat mitt nya jag.Håll utkik i framtiden, vi kommer troligtvis göra en plåtning ihop han och jag med grymma träningsövningar.

Har du kört någon form av diet?
- Nej ingen direkt diet. Jag gillar inte dieter. Jag har alltid varit noga med min kost och alltid gillat nyttiga alternativ, men har gillat godsaker lite för mycket och haft sockerberoende i perioder, samt ätit lite fel. Marcus har lärt mig så mycket kring kosten. Jag har ätit väldigt bra clean och lagad mat. Jag äter t.ex kolhydrater men istället för Pasta, ris har jag istället ätit qinoua, bulgur, rödbetor eller kokta grönsaker. Väldigt mycket kyckling och nötfärs samt inte ätit lika mycket mejeriprodukter. Kollar ni in min @peppsomfan så ser ni vad jag brukar äta. Jag har ätit frukost, lunch middag och mellanmål ibland. Det fungerar bäst för mig, alla är vi olika. Testa dig fram tills du hittar ditt sätt!

Hur har du tränat?
- Jag har tränat runt 4-6 pass i veckan. Alltid 3-4 stenhårda pass och resten kan bestå av PW. Jag har kört väldigt mycket funktionell träning med program av Marcus, där jag tränar och går igenom hela kroppen men med fokus på det jag ville ändra och förbättra. Samt kört otroligt mycket intervallträning vilket ger så grymma resultat eftersom det är så fettförbränning. Jag har kört mycket HIT-intervaller som jag verkligen älskar. Man kör skiten ur sig, det går fort och man kommer hem dyngsur. Känn som löpningen är den som gett mig mest, har tränat väldigt mycket kondition tillsammans med styrka.

Hur har du motiverat dig?
- Genom att ha en stark vilja och tydliga mål. Jag är sådan som person, har jag gett mig fan på något då ska det fan bli så också. Ni som har följt mig vet att jag kämpat och kört på i cirka 7 månader. Det är det bästa valet jag gjort, och detta kommer jag fortsätta med. Mitt bästa tips är att först sätta upp ett stort mål och delmål påvägen, anlita en PT (om du kan) det hjälper dig så mycket. Jag kan verkligen rekommendera Marcus (internet PT tjänst) Så grymt bra! Bestäm dig och bara kötta. Det finns inga undantag! THE SECRETS IS'NT IN THE KNOWING, THE SECRET IS IN THE DOING.

Har du undvikit socker helt eller har du haft ätardagar?
- Jag i början var jag utan socker helt och hållet i nästan 3 månader. Det var verkligen en kickstart för mig, efter det har jag ätit socker i perioder. Har på senaste tiden valt att inte ha några förbud, för att det inte ska kännas så pressat. För månag gånger blir man sugen bara för att man inte får. Sen gäller det att hitta den där balansen också. Ingenting är så nyttigt att du alltid kan äta det, och ingenting är så onyttigt att du aldrig kan äta det. Gör det vid ett klasstillfälle och för att du vill. Vi säger att du är ute med dina vänner och äter middag och känenr just idag vill jag unna mig vin eller något annat gott? Inte när du känner dig värdelös en tisdag. Då blir det fel, välj dina tillfällen och njut. Du ska aldrig äta något sådant för du mår dåligt.

Jag vet inte om detta var allt, men mycket utav det hoppas jag ni fick ut =) Bilderna ovan är mer typiska "efterbilder" Kommer lägga upp lite mer coola fitnessbilder sen, de blev så coola!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Grym är du gumman! Skaplig puma!!!
Rebecca
,
Tack snälla! Så himla kul att höra, blir så glad och betyder så mycket! Det är bara att kämpa på, ge inte upp och gör det du ska över tid, då kommer resultaten 😊
Rebecca
,
Tack älskling!! Så glad jag blir! Ska du säga HOTSTUFF!
Angelicas Closet,
Vad duktig du är!!
www.angelicascloset.se/
Rebecca
,
Tack så mycket Angelica =)
Nathalie
,
kan du ge exempel på HIT-intervaller? hur har du kört och hur ofta? 😊 grymt jobbat, väldigt inspirerande!!!
idamarieisaksson
,
Men WOW Rebecca! Fasen vad grym du är! Roligt att det är Marcus som är PT.n bakom också, han är kollega till min sambo 😊 Hoppas du hade en fin midsommar, vore kul att ses på en fika nån gång! Kram I
Vanessa
,
Vilken bild är det som är "före" bilden? Har du inga flera sådana så man ser hur du såg ut tidigare? Så man blir inspirerad att det gör skillnad.
Rebecca Fredriksson
,
Fast då får du nog kolla lite nogrannre på bilderna om du inte kan se vilken som är före eller efter =)
Rebecca
,
Tack så jättemycket! Vad glad jag blir, så kul att höra. Haha jasså? Marcus är den bästa!!! så sjukt grym! Ja de borde vi verkligen =)