HELGEN I BILDER 🤰🏼🌸☕️🍰🍬💕

Då har ännu en helg svept förbi? Hur kan ens tiden gå såhär snabbt? Helt galet ju! Vi hade en så mysig och lugn helg och fick en hel del gjort med huset.

Världens goaste lilla unge men också världens jobbigaste emellanåt, haha så otroligt stark vilja. Men den goaste utav dom alla. Vad skulle jag ens göra utan dig? Älskade unge!

Farmor & mormor var barnvakt åt Dylan på lördagen, så att vi kunde få lite mer gjort hemma med huset. Ganska så svårt att få en del gjort med en galen tvåring som springer omkring och är överallt och ingenstans. Så han hade det supermysigt i Åby. Lekte, busade och var ute i lekstugan som de byggt till barnbarnen. Så fin och mysig är den. Dylan älskar att vara där. Jag tog en liten paus i jobbandet hemma och åkte in till stan för att köpa semla till mig och Henke. Fick bli en från mysiga Kuriosa.

Hallå från mig & kulan :) Tänk att jag gjort 70% nu? Herregud!

Vi åt även den här goda efterrätten i helgen, så himla enkel och god. Inlagda päron med toscatäcke och vaniljglass. NOM NOM!

Vi betsade äntligen limträbalken på övre plan, blev himla snyggt tycker jag. Vi är så nöjda!

Åkte hem till Åby för att hämta hem lilla plutten som varit med mormor & farmor hela dagen. Avslutade me ett bad, så jäkla go. Finns det något gulligare än nybadade barn? ÅH!

Vi såg även sista avsnitten av vår älskade serie EAGLES, sista avsnittet förevigt. Usch så sorgligt! Har verkligen älskat att följa den serien. Buhu men men, så glad att det blev fyra säsonger iallfall. In och se om ni inte sett, finns på SVTplay :)

with love Rebecca 

Gillar