HEJ FRÅN SJUKSTUGAN ❣️

Hej mina favoriter!
Herregud så dålig jag varit på blogga, alltså extremt. Har typ aldrig ens hänt? Den glöms typ bort lite. Känns som många bloggar blivit så, folk bloggar inte lika mycket längre. Instagram har tagit över på ngåot via. Men så vill jag inte ha det, jag vill ha kvar bloggen och fortsätta leverera inlägg här. Jag älskar ju att blogga, bloggen är och har alltid varit min lilla bebis ❣️ bästa bästa! Men antar att livet kommer emellan ibland? Nu är vi dessutom sjuka med eller framförallt Dylan, han har varit dålig i snart 2 veckor. Superförkyld & hostar som tusan. Lilla plutten, tycker så himla synd om honom. Han har verkligen en såndär jobbig hosta som är sådär skrovlig och rosslig. Älsklingen🥺 Henke har med varit dålig och nästan varit hemma en vecka. Men har iaf testat sig nu och ingen Corona här inte. Det är tredje gången han testar nu och får en påvisad. Det biter inte på finnen ;) så underbart. Men nu mår iaf Henke bättre, nu får vi hoppas att lilleman kryar på sig och blir helt bra. Man kan ju inte riktigt göra något åt det när dom där små har det. Kör på massor med snorungen, nässpray med saltlösning, ger mycket vatten & ammar mer än vanligt. Men mer kan man väl inte göra? Förutom den där lök-grejen, men inte så sugen på det haha. Nu ska jag sova här. Vi hörs imorrn igen. Puss på er!!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

lifeofkile
lifeofkile,

Själv tycker jag insta har dött lite och att bloggandet tagit över mer haha! Så glad att du ska komma tillbaka till bloggandet, saknar dina inlägg! Och skickar kryahälsningar till dylan💛

nouw.com/lifeofkile
Helen
,

Att tappa upp ett varmt bad och låta Dylan vara i badrummet i vattenångorna är också bra. Bröstmjölk i näsan kan man också testa. Är han för rostig och har ansträngd andning kan han behöva andas ventoline(tror det heter så om jag minns rätt nu, var så längre sedan mina barn var små) på vårdcentralen. Det fick min dotter göra som bebis och det hjälpte. Ha koll så det inte är RS-virus. Låter annars som du gör helt rätt i det du redan gör. Krya på er!

StarOfUsA
StarOfUsA,

Hoppas Dylan kryar på sig! 🙌🏼

nouw.com/starofusa
corneliaeri
corneliaeri,

Håller med om bloggar, tycker det är så mysigt så jag hoppas verkligen inte att det försvinner. <3 Krya på massor <3

nouw.com/corneliaeri
MittLivMinaBeslut
MittLivMinaBeslut,

jag har en 1 åring här hemma som har varit dunderförkyld i 2 veckor snart men tack och lov så är han på bättrings vägen nu.även vi har använt oss av snorsug och sen nezeril blandat med koksaltlösning vilket har typ varit våran bästa vän och hjälp otroligt mycket när han ska sova .

hoppas din lille pojke kryar på sig fort

nouw.com/mittlivminabeslut