HÅRFAVORITER + PERSONLIG RÅDGIVNING

| BEAUTY/HAIR, Hår, PHOTOS

1. Big Sexy hair Dry & Volume Schampo - Min bästa vän, kan inte leva utan 2. GHD's tuperingsborste- hur bra som helst 3. Kerastase Hårolja/serum - helt fantastisk och lyxig 4. Revlon Nutri Color - Perfekt om du vill få en nyfärgad känsla 5. Joico har otroligt bra schampoon för olika hårtyper.

   

Det är många som frågar om mitt hår, var jag klipper/färger osv och vilka som är mina bästa hårdvårdsprodukter. Jag klipper och färgar håret på Bellbox i Mirum Galleria hos Viktoria som är otroligt duktig. Hon lyssnar alltid och lyckas alltid få det så man vill ha det. Hon är väldigt noggrann och oerhört trevlig! Så ska ni klippa elle färga håret i Norrköping tycker jag definitivt ni ska gå till Bellbox.

De har även otroligt bra produkter där, de har alla möjliga märken. Ovan ser ni mina favoriter, det är fem stycken hårprodukter jag inte kan vara utan. Ibland kan det dock vara väldigt svårt och veta vad man ska ha till håret? För bara ett par månader sen brydde jag mig inte alls, och var precis värdelös på allt som hade med hår att göra. Nu har tjejerna lärt mig en hel del, har du också svårt att veta vad som passar dig? För nu har Bellbox ett grymt koncept, som liknar Make up store lite. Du får alltså för 490 kr en 50 min expertrådgivning, där de går igenom vad som passa just ditt hår samtidigt som du får handla produkter för samma summa 490 kr. Hur bra är det?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer