HAPPY PLACE

| EVERYDAY, TRAVELING

Finns det något bättre än dessa fruktshakes? Skulle inte tro det ..

Skulle väl isåfall vara denna magiska solnedgång ..

Hallå hur mycket snyggare och vältränad var jag inte? Sjukt! Dags att ta tag i mig själv!

Här hade vi vår egna pool, så lyxigt!

Så skön snubbe, alla dessa TUKTUK turer haha.

Behöver jag ens säga något? #nofilter

Åh ser ni hur fint vattnet är? Vill sätta mig på närmsta flyg nu ...

Ligga och lapa sol och läsa en bok. Tackarrrrr!

Är det något jag älskar med Thailand så är det all underbar färsk frukt som finns överallt som smakar så sjukt mycket bättre än i Sverige. NOM NOM!

ALLTSÅ NOM NOM!

Thailand är mitt Happy Place  ♡

Jag har länge känt att jag liksom inte riktigt har funnit mitt Happy place, känns kanske konstigt för många men jag har liksom inte hittat mitt riktiga happy place, tills idag så bara kom jag på det, idag kom jag faktiskt fram till vart mitt Happy place är. Jag kom dessutom fram till två stycken, nämligen dels hemma hos min mormor. Där är verkligen ett ställe jag bara kan vara, lugn och kunna bli riktigt ompysslad. Så himla härligt! Sen kom jag på det andra stället som är Thailand ♡ På riktigt, det landet har något magiskt över sig, det är något jag inte riktigt kan sätta fingret på. Jag har varit där flera ggr och är så sugen på att upptäcka andra platser i världen men Thailand är ändå alltid ett ställe som jag alltid vill tillbaks till. Fan så härligt det är där. Jag tror minsann jag har varit där 5 ggr minst haha. Thailand är verkligen balsam för själen! Jag kommer ihåg så väl när jag var där sist och jag mådde så himla bra. Åh härliga Thailand! Ska tame tusan ta och boka en resa dit snart, kan inte få nog av det landet. Påtal om Thailand så har jag komiskt nog gjort två intervjuer som handlar just om mina resor i Thailand. En på Facebook som ni hittar här som Upptäck Thailand gjorde med mig och den andra är med i senaste numret av Veckorevyn. Ska plåta det imorgon så ni får se :) SÅ kul! Vart är ditt Happy place?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

ISA,
gjorde nästan ONT i mig av #nofilter bilden. Så jävla fint och så jävla kallt här hemma just nu 😉 haha
isabyl.devote.se
Mamma Sabine
,
A underbart vill oxå åka till Thailand igen. Och sååå sjukt mycket balsam för själen får Man där e rent magiskt alltså ❤️❤️