HAND CUSTOMIZED

| SHOPPING
Jag säger bara WOW. Jag fick hem dessa jeansshorts igår från ett par tjejer som gör egna jeansshorts. Jag förklarade lite hur jag ville ha dem med längd, fransar, slitningar, tvätt och storlek. Dock kunde jag inte mäta, för hade inget måttband. Men när de väl kommer på posten igår, så är de helt perfekta och sitter som smäcken. Så galet nöjd. De säljer alltså enbart jeansshorts och du kan få de som du verkligen vill ha de. Som för dig som letar efter liknande hör av dig till tjejerna här. Så duktiga, tack snälla fina! Dessa kommer definitivt få hänga med till Gran Canaria. Nu ska jag ut och träffa en härlig tjej som kan vara min framtida fotograf här på bloggen, ska bli väldigt spännande. Så håll utkik!

- WOW, i got this yesterday from a wonderful girl who made levi's shorts for sale You can choose size, fringes, trashed or not trashed and length by yourself. You can find more info here.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Liv
,
Jag undrar vad du använder för kamera och vilket program du redigerar dina bilder i? Det skulle vara intressant att veta, för dina bilder är alltid så fina 😊
www.emeliecatrine.webblogg.se
,
Fy fan vad smart! Galet ju. Jag med stora lår och stjärt kan ju för fasen aldrig köpa ett par Levis för dom är svintajta jämt och überkorta. Tack för svinbra tips!