HAIR TALK

| Hår
Imorgon är det dags för mig att gå till frisören igen, det var cirka 4-5 veckor jag var där senast. Bella var upptagen som vanligt haha, och jag har inte tid att vänta heller så imorgon ska jag till Jennie, ska bli spännande. Alla är ju så duktiga på Barberarn så jag är inte orolig. Mitt hår växer ju så förbaskat fort och när man är så mörk som jag är nu, men med sin naturliga hårfärg är väldigt ljus, så är det inte supersexigt med en typ kritvit utväxt. När jag har toffs ser jag tunnhårig ut för jag är så ljus. Jag är lite sugen på att kanske bli lite ljusare kanske lite mer åt kopparhållet? I vilket fall lägga i lite ljusare slingor, så det händer lite mer. Tycker det är så fint med lite skiftningar och "liv" i håret. Så svårt det där med hår, man ändrar sig hela tiden. Vad tycker ni jag ska göra?

Tomorrow it's time for me to visit the hairdresser again. My hair is growing so fast, and it's time for a change. But what? I think i want to do some highlights. What do you think?

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Johanna Emilsson
,
Hej. Jag tycker VERKLIGEN du bör färga det koppar eller röd-aktigt igen. Du var så galet snygg i det röda håret. Stack liksom ut bland andra bloggare. Kram
Martina
,
Jag tycker du borde färga det Rött igen! Då var du as snygg
rebecca
,
tack snälla 😊 vad roligt att du gillade det, Rött blir det nog tyvärr inte, men lite mer åt koppar kanske 😊
rebecca
,
Tack så jättemycket! Rött kommer jag nog färga igen, känner att jag haft det.. Men är sugen på lite mer åt det koppriga hållet 😊 men vi får se. ha det fint! kramar
nelsonkatt
,
Ljusa slingor låter som en strålande ide - lite som skiftningarna i den snygga flätan, eller som hårsvallet i mittersta högra raden. Superfint!