HAIR TALK - HELP ME!

| Hår
 

Som ni vet så tröttnar jag fort på att se likadan ut, jag älskar att förändra mig. Just nu är jag inne i sådan period. Jag gillar verkligen min hårfärg, samtidigt som den är lite för blek/urtvättad. Så fort det blir mörkare och höst blir jag genast sugen på att bli lite mörkare. Jag har haft de flesta färgerna i håret .. Jag gillar verkligen när jag var sådär superblond samtidigt som jag älskade det skrik-orangea. Vill dock inte kanske ha det igen? Vill gärna ha något nytt och annorlunda. Jag måste ju dock ha en varm färg, kan inte ha kalla toner. Vad tycker ni? vad passar jag bäst i? Vad ska jag satsa på i höst? Jag är mest sugen på dip-dye fast med en mer naturlig övergång med lite mörkare upptill och blondare nedtill fast åt det koppriga/guldbruna hållet. Tror ni om det? längre lugg? Jag är ju inte den fega typen heller, så vem vet? Kanske blir svarthårig? Haha. Påtal om hår, så längtar jag ihjäl mig tills mitt hår växer ut igen. Vill ha tillbaka mitt långa stora svall, väx väx väx. Förstå att jag klippte av mitt? Som nästan var ned till rumpan .. Kanske ska sätta i löshår sålänge? Hört att de från Rapunzel ska vara riktigt bra. Någon som har det? Samtidigt som jag hellre vill ha mitt egna. Velig tjej! HELP ME!

- Here is my hair trough the last years. I love to change my haircut and hair color, i don't like to look like the same. I want some change nooow! I really like the ultra blonde, but also really like the orange. So what I'm gonna do with my hair this autumn? What do you think? Please help me! Which color you prefer? And i want my long hair back, i miss it so much.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
Varför inte bara vara ärlig och säga att du vill ha håret som Angelica? 😉
Elli (East FM)
,
Jag tycker du är fin i de hår där du bär hatt och svart/vit rutiga kavajen fin längd, fin färg. fin fin fin! Kramar
Rebecca
,
Nej så är det verkligen inte. Angelica är jättevacker och jättefin i sitt hår. Men jag har inga planer på att göra precis som hennes. Jag är mer sugen på att ha ombre och mer färg. Långt vill jag tillbaka till, för jag saknar mitt långa som jag hafts en jag var 5. Har haft kort nu, och börjar tröttna på det. Jag älskar att förändra mig och leka med håret som du ser ovan. Hade jag velat se ut som Angelica, hade jag nog inte färgat skrikorange 😉 Varför jag ens svarar på detta? För jag blir så trött på dessa påhopp.
Rebecca
,
Ja jag är lite sugen på det lite mörkare, som sagt ögonen framhävs ju på ett helt annat sätt. Men med lite dipedye i topparna kanske? Något kul måste hända iaf 😃
Rebecca
,
Ja men kanske det, något sånt jag är sugen på 😊 fast med Ombre.
Rebecca
,
Ja faktiskt, ska se om jag hittar bilder på det 😊 Men kan nog bli så .. får se!
rebecca
,
Ja det blir no så 😃 Men faasen vill ha låångt nu! haha, får väl hålla ut!
emma
,
det ljusljusblonda håret är så kallt det bara kan bli, eller? och du passar i det. så du kan visst ha kalla färger. Jag diggar det iaf! (jag råkade en gång skriva rebfre.chick.se och blev väldigt förvånad (!!!) )
Johanna
,
Klart finast i blont, det kalla ljusblonda!
Isabel
,
Orange är ju så snyggt! Hur åstadkom du färgen på bilden högst uppe till vänster?