HA INTE FÖR BRÅTTOM!

| EVERYDAY
Jag hatar att stå och stampa! Jag vill framåt och jag vill uppåt. Ibland känns det som om man fastnar. Jag kan känna att många andra växer medans man själv står och stampar och inte kommer någonstans. Innerst inne vet jag väl att det inte är så. Jag vet ju att senaste året har det hänt massor med mitt varumärke har verkligen utvecklats. Men så kommer den där känslan, att man kan mer och att man kan bättre. Jag har hållt på så länge att jag känner att jag borde kommit ännu längre än vad jag är idag.De känslorna kommer ofta över mig. Men man får inte tänka så, man får se allt man gjort och fortsätta kämpa tills man är där man vill vara. Jag kommer komma dit jag vill och jag vet att jag kan. Lite kvällstankar bara som kom över mig. Jag kände att jag ville dela med mig av dom. En vacker dag får man nog utdelning för allt man gör. Som min bror brukar säga, sist när jag hade lite liknande tankar sa han såhär:

"Tänk bara på alla dina läsare, kan tänka mig att majoriteten av dem och även av följarna på Instagram skulle göra allt för att komma dit du är idag. Så var stolt över dig själv istället för att tänka sådär dåliga tankar. Du vet att du är grym på det du gör och det kommer du belönas för inom en snar framtid också. Du får inte ha så bråttom bara, vissa saker tar tid helt enkelt! 2017 är ditt år!! " Han kanske har rätt min bror. 2017 är mitt år! JA nu jävlar! Jag kommer aldrig ge upp, jag kommer bara jobba ännu hårdare. Allt går om man vill så är det bara!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Matilda Strömdahl,
Hej fina och fantastiska du! Jag kom in på din instagram innan året 2016 var slut efter jag stalkade instagram, klickade in på allt möjligt osv (du kanske känner igen dig?) haha och så vips hamnade jag på din instagram. Tycker det du förmedlar dagligen och din positiva och härliga inställning inspirerar mig dagligen! Just nu är du en stor inspiration av min vardag <3 Jag vet hur du känner, jag försöker också jobba mig uppåt men svårt när man pluggar 100%, ska ha en blogg på heltid, sociala medier osv samtidigt som man ska hinna med sina nära och kära MEN FRAMFÖR ALLT EN SJÄLV! Man får inte glömma bort sig själv på vägen och vara stolt över vad man åstadkommit. Ha en fin kväll nu, u go girl!
matjlda.blogg.se
Rebecca Fredriksson
,
Tack så mycket 😊