Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

@ GRETAS

| EVENTS, EVERYDAY

Bianca, Emma & Jag!

Härliga Bianca & Tove

Ganska ovan i det mörka håret, vissa känner inte ens igen mig och jag blir fort lika chockad när jag tittar mig i spegeln haha.

Klockan ringde på 06.30 imorse, haha det är inte varje dag min klocka ringer då om vi säger så ;) Jag är ju så förbaskat trögstartad på morgonen också. Verkligen ingen morgonmänniska, hursomhelst så gick jag upp efter ett par snoozeningar, det var grått och öste ner utanför fönstret, inte så taggad på att ge sig ut ur huvud taget. Men man visste ju ändå att detta väntade så då var det värt. Kl 07.45 möttes jag och 14 brudar till upp på Gretas. Där Glossybox hade dukat upp med en superfrulle, SÅ gott. De pratade även om deras nya burgundy box. Till frukost serverades det fattiga riddare, macarons, färsk frukt, mackor och nypressad apelsinjuice. YA- MI! Medans vi satt och götta i oss frukosten lyssnade vi till de inspirerande tjejerna bakom Career Girl Daily. De gav oss karriärstips och pratade om målsättning. Väldigt inspirerande och mycket bra tips! Jag kände verkligen igen bloggnamnet och har hört lite om tjejerna innan men så var det något annat jag hade ett starkt minne av och då var det en vän till mig som för ett par dagar sen sagt att hon sett mitt hem på en jättestor blogg och idag föll poletten ner, det var ju alltså Career Girl Daily som delat mitt hem se HÄR. Så glad jag blev, tusen tack fina ni! Alltså vilken start på denna regniga, gråa dag nu har jag ny energi för hela dagen. Jag älskar föresten Gretas, så sjukt fin inredning. Man vill typ flytta in! Helt klart ett måste om ni är i Stockholm!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229