Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

GRAVID VECKA FÖR VECKA 37-38

| GRAVID VECKA FÖR VECKA


VECkA 37 + 38
(37+6)

95 % avklarat och 14 dagar kvar av graviditeten.

MITT MÅENDE:

Hur mår jag då? Jo jag mår bra rent psykiskt, känner mig glad, pigg och förväntansfull. Nu går man ju verkligen i väntans tider och är bara så sjukt taggad på att få träffa honom. Vill bara träffa honom nu, se hur han ser ut och vem det är som gömmer sig där inne. Alltså tänk första mötet med honom, kan liksom inte sluta tänka på det.. ÅH! Jag är fortfarande sjukt taggad på förlossning och är liksom så pepp. Vlll bara göra det nu nu nu. Jag kollar en hel del förlossningsvideos och lyssnar på en hel del poddar, så börjar liksom peppa nu ordentligt. Det enda jag känner är att det börjar bli lite jobbigt med detta jäkla virus, det känns som en sjukt dålig tajming att vara höggravid och ska ha en liten i allt detta. Just nu känner jag att jag bara vill få ut honom och så vi kan vara hemma sen och mysa loss. Hoppas han vill titta ut snart <3


MIN KROPP:

Kroppen mår fortfarande bra och jag är mäktigt imponerad över kvinnokroppen, att jag varit gravid i 38 veckor och kroppen fungerar så bra är så coolt. Jag har fort inga direkta krämper, inget ont i ryggen, ingen foglossning eller något annat. Är inte direkt särskild svullen heller. Men magen är ju riktigt stor, har liksom bara fått mage så är så himla framtung haha. Ser så roligt ut bakifrån, för då ser jag inte ens gravid ut. Så sjukt haha. Men det börjar helt klart bli tungt och vissa nätter är så jobbiga, när man ska vända sig eller upp och kissa. Då känner jag mig verkligen som en höggravid kvinna haha. Så osmidig. Men sover ändå bra måste jag säga i övrigt, går fortfarande upp runt 2 ggr för att kissa ibland kanske 3. Vissa nätter har jag svårt att somna om igen, men oftast går det bra. Så skönt! Börjar känna mig mer och mer klar med graviditeten, trots att jag kommer sakna min mage och att vara gravid så är jag bra sugen på att få ut honom nu och få tillbaka min "vanliga" kropp. Men det är bara lillen som vet när han tänkt titta ut, tills dess ska jag bara mysa här hemma och förbereda för att han kommer.

BEBISEN:

Från och med nu är bebisen officiellt färdigbakad?! Galet ju. Nu är liksom allting klart och han ska bara tjocka på sig lite helt enkelt. Han är nu ca 49 cm lång och väger ca 3,2 kg. Det är ändå stort, tänk att jag har en fullbakad bebis i magen. Det kan man ju nästan inte ens ta in? Det hr gått så fort tycker jag. Nu kan han liksom komma lite när som, de flesta av alla barn som föds i Sverige kommer ut mellan 37+0 och. 41+6, så han kan liksom komma imorgon eller om 3 veckor. Så himla spännande!! Nu är det verkligen nära.

VECKANS CRAVING:

Flingor .. Alltså Cornflakes, har hittat några som är glutenfria som är SÅ goda haha. Äter det typ varje dag. Det roliga med denna craving är att min mormor hade det, hon hade t.om med sig cornflakes i en liten påse i väskan. Haha hur sjukt? Då var har hon gravid för liksom 55 år sen typ.

VECKANS FRUKTJÄMFÖRELSE:

Pumpa, haha så kul. En pumpa kan ju vara jätteliten och jättestor haha.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

merelleyakoub
merelleyakoub,
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Så fin! Hoppas det går bra för dig och din lilla familj 😊 Besök gärna min blogg där jag skriver om bland annat psykisk ohälsa som ätstörningar och ångest. Kram!
nouw.com/psykiskohalsablogg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229