Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

GRAVID VECKA FÖR VECKA 36

| MIN GRAVIDITET, GRAVID VECKA FÖR VECKA

VECkA 36 (35+6)

90 % avklarat och 28 dagar kvar av graviditeten.

MITT MÅENDE:

Känns som jag skriver samma här varje vecka haha? Men just nu har det faktiskt inte hänt så mycket angående måendet. Tycker det är ungefär samma. Fortsätter sova bra med max 2 tillfällen som jag går upp & kissar. Jag är väldigt väldigt törstig men det har jag ju varit de senare veckorna haha. När jag vaknar på morgonen så är det på riktigt öknen i min mun haha. Aldrig druckit såhär mycket i hela mitt liv haha.

MIN KROPP:

Jag tycker inte att det är superstor skillnad mot förra veckan? Jag känner ju mig tung och börjar bli väldigt framtung haha. Eftersom jag inte direkt gått upp något annat än på magen så blir det väldigt tungt framtill som sagt haha. Så känner mig ganska klumpig och att jag har ganska lätt att ramla haha. Annars så mår jag & lillen bra. Fortfarande ingen foglossning eller så. Så skönt! Däremot så har fiffi varIt i obalans och haft rätt ont men börjar bli bättre nu. Annars så, kroppen still going strong 💪🏼 Vilket är helt fantastiskt, går ju ändå in i vecka 37 imorrn. Hur sjukt? Om en vecka så är bebis färdigbakad. Det är ju helt galet? Kan inte riktigt fatta det.

BEBISEN:

Bebis väger ca 2,8 kg och är ca 45 cm lång. I den här veckan har barnet vuxit så mycket att det nästan helt fyller ut den förut så rynkiga huden – nu är den slät och fin, eftersom fettet under huden är färdigutvecklat. Ansiktet är en smula rundare och huvudets diameter är 9 cm. Barnet kan få hicka då och då – det får det av att öva sig på att andas, som en förberedelse för livet utanför livmodern. På det här stadiet kan barnet göra allt som en nyfödd kan. Det har flyttat sig längre ner i bäckenet. De flesta barn ligger med huvudet nedåt – bara några få ligger med stjärten först. Om det gör det, är det kanske dags för ett vändningsförsök. Min bebis ligger med huvudet nedåt men inte fixerat sig än, hoppas han gör det snart. Bara fyra veckor kvar!

VECKANS CRAVING:
Allt som har med jordgubb att göra, haha så konstigt. Jag är ju mer ett fan av hallon annars, om det t.ex gäller sylt så tar jag mycket hellre hallon men nu är det helt tvärtom tar jordgubb alla dagar i veckan. Har t.om köpt jordgubbar-tuggummin och funlight med jordgubbssmak 🍓🍓haha så konstigt ju!

VECKANS FRUKTJÄMFÖRELSE:

Honungsmelon 🍈

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Vilken fin mage du har! Du klär verkligen att vara gravid 😊
nouw.com/bolmgren
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229