GRAVID VECKA FÖR VECKA - VECKA 34

| GRAVID VECKA FÖR VECKA

VECKA 34

84,3 % avklarat och 44 dagar kvar av graviditeten.

MITT MÅENDE:

Rent psykiskt mår jag bra och har inte direkt känt av något jobbigt utan tycker det mesta är som vanligt faktiskt. Jag trodde det skulle vara värre nu, att man var mer hormonell och känslig liksom?! Ni kanske får annat svar om ni frågar Henke haha. Nej men helt ärligt så mår jag bra och känner mig liksom glad, stark och positiv. Känner mig inte så gravid faktiskt. Jag fortsätter att sova bra, går max upp 2 ggr per natt men fortfarande oftast bara 1 gång.

MIN KROPP:

Magen växer och allt är som det ska verkar det som. Likadant i kroppen, jag fortsätter att må bra och har inte direkt ont någonstans alls? Det enda som kommer och går lite är ju sammandragningar/förvärkar. Speciellt om jag varit igång mycket, så kan magen bli spänd o dra ihop sig och att det trycker nedåt. Men då brukar jag lägga mig ner & vila och då känns det oftast bättre sen. Sura uppstötningar fortsätter men är inte som värst, utan har faktiskt varit mycket värre. Ett glas mjölk på kvällen och ibland Novalucol har hjälpt så mycket.

BEBISEN:

Nu väger han ungefär 2,3 kilogram och är cirka 46 centimeter långt.

Många barn ligger nu med huvudet nedåt. Inne i magen finns det många ljud. Barnet lyssnar till hjärtslag, magen som kurrar och andra kroppsljud. Efter förlossningen vill barnet fortsätta vara nära och lyssna till kroppsljud.

Livmodern tränar för förlossningen. Du som är gravid kan känna förvärkar, en del svagare, andra kraftigare. En del känns inte alls, men om du lägger handen utan på magen kan det kännas att den plötsligt drar ihop sig och blir alldeles spänd. Det har jag verkligen känt.

VECKANS CRAVING:

Äppeljuice måste jag nog säga, gått över från Apelsin haha.

VECKANS FRUKTJÄMFÖRELSE:

är en ... Butternutpumpa haha!

Här kommer även veckans uppdatering med Libero, där ni får hänga med på min babyshower 👶🏼🥂💘✨🤍

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Anna,
44 dagar, åh, inte långt kvar nu 😊
svenskatrappsteg.se/
trettondefebruari
trettondefebruari,
Så spännande att få följa detta tycker jag! & vad skönt att allt verkar bra med både dig + bebisen <3 lycka till
nouw.com/trettondefebruari