Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

GRAVID VECKA FÖR VECKA - VECKA 32

| MIN GRAVIDITET, GRAVID VECKA FÖR VECKA

VECKA 32

79,3 % avklarat och 58 dagar kvar till BF

MITT MÅENDE:

Psykiskt så är det mycket bättre, känner mig inte alls lika känslig eller ledsen. Vilket är så himla skönt. Det är så jobbigt när det är sånt man inte kan styra över. Å andra sidan är det ju skönt att veta var det kommer ifrån när det väl kommer. Men som sagt jag mår bra och känner mig mer stabil. Har inget direkt att klaga på, många kanske tror att jag hittar på eller inte är fullt ärlig men jag har en väldigt bra graviditet och ingen direkt smärta. Har lite problem med sura uppstötningar men det är verkligen ingen fara. Det är mest när man ska sova, men då tar jag 2 Novalucol och dricker ett glas mjölk, så försvinner det nästan på en gång. Så himla skönt!


MIN KROPP:

Jag fortsätter och må bra, tycker inte det är någon superstor skillnad mot förra veckan? Magen är stor nu och jag känner mig ju verkligen gravid. Men jag har liksom inga krämpor eller mår särskilt dåligt. Måste säga att jag känner mig pigg, fräsch och mår verkligen bra. Trodde ändå nånstans att veckorna mot slutet skulle vara jobbigare. Peppar peppar ta i trä (; Så hoppas det fortsätter såhär nu. Det känns skönt att vara under 60-strecket. Är så pepp nu och längtar så mycket. Jag upplever ändå fortfarande att tiden går fort ju.

BEBISEN:

Bebis väger cirka 1,8 kg och är ungefär 44 cm långt. En del foster har redan lagt sig med huvudet nedåt, för andra dröjer det längre. Det är vanligare hos förstföderskor att barnet lägger sig med huvudet nedåt tidigt. Jag tror minsann han har lagts sig nedåt? Det känns som det på sparkarna iallafall.

Fostret börjar bli för stort för att röra sig fritt i fostervattnet och sparkarna blir mer som knuffar. Haha jo tack!

VECKANS CRAVING:

Åh? Har nog ingen ny. Det får väl bli min standard, apelsinjuice. Herregud vad apelsinjuice jag dricker, inte så bra kanske men tusan så gott. Måste ha hemma haha!

VECKANS FRUKTJÄMFÖRELSE:

Squash


Ni glömmer väl inte att följa mig vecka för vecka på Liberos kanal? 💘 In & kika på veckans avsnitt vettja.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

majalundstrom
majalundstrom,
Du är så fin😍 och så skönt för dig att du mår bra så pass långt in i graviditeten 👶🏼🥰
nouw.com/majalundstrom
rebfre
rebfre,
Åh tack gulle 😍❤️ Ja men verkligen, så tacksam för det 🙏🏼🙏🏼😍❤️
nouw.com/rebfre
Johannagrahn
Johannagrahn,
rebfre
rebfre,
😍😍❤️❤️
nouw.com/rebfre
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229