Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

GRAVID VECK FÖR VECKA - 31

| MIN GRAVIDITET, GRAVID VECKA FÖR VECKA, MIN JULKALENDER

VECKA 31!

76,8 % avklarat och 65 dagar kvar till BF

MITT MÅENDE:

Psykiskt så är det mycket lugnare och bättre denna vecka, känner mig inte alls lika känslig och gråtit som förra veckan. Vilket är så skönt, för då kunde jag ju gråta för minsta lilla grej ju. Vilket var ganska jobbigt och jag kände mig även ganska låg. Att det kan ändras så fort?!
Det kan verkligen variera ganska mycket från vecka till vecka nu.


MIN KROPP:

Kroppen mår bra och jag måste säga att jag inte alls har mycket att klaga på. Jag är så impad av min kropp alltså, eller av kvinnokroppen urhuvud taget. Hur cool är den inte? Den klarar så mycket. Visst att jag verkligen är gravid nu, magen är rätt stor och har gått upp en del i vikt. Men lägger inte så stor energi där, utan känner mig mest fin och är så glad över min mage. Att mini växer som han ska. Helt underbart ju! Har inga direkta krämpor alls? Ryggen har inte heller gjort något vidare ont?! Ingen foglossning eller sammandragningar heller. Så skönt ju! Jag mår bra helt enkelt :) Sover ungefär samma som innan och går inte upp mer än 1 gång på toan. Så det får man ju vara himla nöjd med.

BEBISEN:

Bebis väger nu kring 1,6 kilo nu och mäter ungefär 43 centimeter. Det kan börja känna igen musik som spelas vid upprepade tillfällen liksom fixera blicken och skilja bättre mellan ljus och mörker. Så sjukt?!

När barnet är vaket är ögonen öppna och reagerar på ljusskiftningar och pupillen krymper eller utvidgas beroende på om det är ljust eller mörkt. När barnet sover eller är passivt sluter det sina ögonlock.

Generellt har barnets kropp i graviditetsvecka 31 vuxit klart men behöver fortfarande lägga på sig mer fett och en del organ som hjärna och lungor behöver mogna ytterligare.

Man märker att han börjar bli större nu, nu känner man sparkarna riktigt ordentlig. Han är som mest aktiv mellan 22-22.30 haha. Han är väl lik sin mor och är en riktig kvällsmänniska haha.


VECKANS CRAVING:

Det får bli semla, fast det är jag ju tokig i annars också. Men hur gott är det inte? Synd bara att det är lite svårare att få tag i glutenfria .. eller kanske lika bra (; haha

VECKANS FRUKTJÄMFÖRELSE:

Ananas🍍

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

merelleyakoub
merelleyakoub,
Så fina bilder!!! <3
nouw.com/merelleyakoub
Ida
Ida,
Såå fina bilder! Var har du köpt underkläderna?😍
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229