GODMORGON LÖRDAG 06.37 ☕️

Det är inte varje lördag man är uppe innan klockan 7 haha. Herregud kommer inte ens ihåg när jag var det? Nu undrar ni säkert varför vi är uppe så tidigt? Jo det är nämligen så att vi ska till Ullis (Ullared) haha. Jag har säkert inte varit där på 7 år .. men har hört att dom har så mycket bra bebis-grejer där och så älskar man ju att allt är samlat på ett och samma ställe. Mamma och svärmor har velat åka dit ett tag, så kände eh varför inte? Så nu bestämde vi oss för att åka dit och dessutom sova kvar haha. Som riktiga muppar, har dessutom fått med mig Henke på detta. Han kommer ju svimma av att jag bara skriver det här haha. Men ska faktiskt bli så mysigt 🥰 Får se hur mycket jag pallar då, det känns iallafall extra skönt att inte behöva stressa då.
Är ju i vecka 33 nu (32+1) så nu går det undan.
Det vi ska ha till bebis är:

👶🏼
- Badbalja
- Badstöd
- Febertermometer
- Nagelsax/Nagelklippare
- Nagelfil
- Bomullstops för barn
- Salva mot blöjexem
- Babytäcke
- Babykudde
- Tvättmedel utan parfym - Neutral
- Tvättlappar/ Små handdukar

Sen hittar vi säkert mer grejer som vi behöver. Ska iallafall bli väldigt mysigt att åka iväg. Ni får såklart hänga med på hela resan haha. Men nu måste vi åka och hämta upp mammsen. Puss på er!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Två Månadslöner,
är du uppe så tidigt?
tvamanadsloner.blogspot.com
rebfre
rebfre ,
Ibland så ...
nouw.com/rebfre
mathhhhilda
mathhhhilda,
Kan du inte visa ett inlägg eller på instagram/storyn vad du köpte till lillen på ullared?😘 jag ska ev åka dit om typ 3veckor. ❣️
nouw.com/mathhhhilda
Två Månadslöner
IP: 82.99.3.229