GLUTENFRIA SEMLOR 

| FOOD, RECIPEE
 
Årets bästa tisdag är här, ellerhur? Ingen har väl lyckats undå att det är fettisdag idag. Semlans dag. Jag och Tove bakade faktiskt semlor i söndags för att ha till tisdag men Fyfan vad dåliga de blev. Asfula och inte fluffiga för fem öre. Vi bakade ju dock glutenfria vilket är svårt att få till bra men det är även svårt med vanliga med tycker jag. Därför har jag världens bästa tips till er och framförallt till er som är gluten. Köp ett par släta bullar, det brukar finnas i den glutenfria frysdisken. Köp även mandelmassa & grädde. Så gröper du ur bullen, fyller den med mandelmassafyllningen och spritsar grädde och på med locket och pudra på lite florsocker. Lite roligare än att köpa helt färdiga samt att det är supersvårt att få tag i glutenfria semlor idag då nästan alla går åt och utbudet är inte superstort. Ovan ser ni mitt resultat, visst blev de fina? Ska bjuda Henke på semlor ikväll tänkte jag. Nu ska jag ta och åka in till NK för att låna lite press-grejer inför kommande styling. Vi hörs senare. Puss på er!

Gillar ni semlor? Kommer ni äta det idag? Semlor känns som en grej man antingen älskar eller hatar, ellerhur?

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer