GLOSSYBOX.

| BEAUTY/HAIR

Detta lyxiga paket trillade ner i brevlådan från Glossybox. Man blev bara glad när man såg den, då den leveras jättefint. Om ni inte har hört talats om de företaget förut, så är det en helt underbar idé. Går ut på att man prenumererar på denna box och då får man hem en lyxig box varje månad med en flertal olika produkter i lite mindre förpackningar. Dessa boxar är perfekta för mig, då jag får chansen att hitta och testa nya produkter varje månad, eftersom jag inte är den bästa på att köpa sådana prylar ;) De är även väldigt bra att ta med på resan. Boxen kostar 139 kr i månaden och du kan läsa mer om det här. Jag längtar redan till nästa.

JanuariBoxen innehöll: Matrix Schampoo & Balsam, Murad mirakelprodukt för huden, ursnyggt nagellack & nagelremover från Deborah lippmann, härlig ögonskuggspenna som är lätt att applicera, lyxig duschkräm från Rituals.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Hanna,
Grym grej verkligen! Är också sugen på att börja prova 😊 Men det är ändå en del pengar, tyvärr. Man behöer ju inte alla sakerna.. Superhet header också, wow!
dearhanna.blogg.se