Ge bort något mer än en julklapp

| SHOPPING, UNCATEGORIZED
 

Snart är det jul fina ni, något som jag tycker är fint är när man ser hur olika företag bidrar med fina engagemang kring julhandeln i år. Att när du t.ex köper en vara så skänks en viss summa till annat. Vi jobbar med det väldigt mycket på jobbet och det har gett otroliga resultat. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Som ni vet är jag en Apple-älskare och nu har Apple en bra kampanj, för nu på söndag är det nämligen World Aids day och då har Apple tagit fram flera produkter som kallas "product red" för varje produkt som säljs ger det en HIV sjuk person i Afrika livsuppehållande medicin i 25 dagar. Hur bra är inte det? Så genom att köpa iPod touch, iPod nano, iPod shuffle, iPad Smart Cover, Ipad smart case , iPhone 4s Bumper, eller ett iPhone 5s case den här julen hjälper du till att dra in pengar som går till kampen mot aids. De har hittills skänkt 65 miljoner dollar från (PRODUCT)RED. Ett litet julklapps tips sådär. IPod touch från 2 195 kr, iPod nano från 1 495 kr och iPod shuffle för 449 kronor.

Påtal om jul, företag och julklappar. Så är det även på söndag dags för min årliga julkalender, ni som följt min blogg länge vet att jag haft de senaste åren en julkalender där jag varje dag tävlar ut en lucka med fina priser. Så hoppas ni är lika taggade på det som mig? Den kräver mycket tid och jobb. Men så värt, att varenda dag få ge något till någon utav er. Jag söker någon som är duktig på design/illustrationer och skulle vilja göra årets lucka? är du intresserad? Maila mig då!

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Sofie
,
Apple hade den där kampanjen innan jul förra året också, fick den röda iPod Shuffle av min sambo med gravyr på baksidan, både en romantisk färg och en produkt som gör nytta för fler än bara mottagaren
Rebecca
,
Åh vad kul! Speciellt med gravyr också. Ja men ellehur, underbart ju 😊