FORMEX

| INTERIOR

Som sagt igår besökte vi Formex, faktiskt första gången för min del. WOW så mycket fint det fanns och så stort det var. SÅ kul med så mycket inredningsinspiration. Bl.a denna fina stol från Bloomingville, hur fin? ÄLSKAR!

Sen gick vi bort mot House Doctor, en utav mina personliga favoriter. DÖÖÖR mycket fint

Så mycket fina grejer, så snygga hyllor, förvaringsboxar och snygga krukor.

Älskar dessa sittpuffar, även de från House Doctor.

Ni måste ta och spana in MITT & DITT om ni inte gjort det innan? Det är nämligen min vän's syster och vän som har det. Check it out!

och där sprang jag på självaste Frida, så kul att träffa henne igen. Hon är alltid lika glad och go! Hon servera oss god dryck och popcorn, hon kan den där Frida. De har verkligen en superfin monter, besök den om du befinner dig på Formex.

Så snygga krukor, helt i min smak.

Man ville bara ta med sig allt hem på direkten, MITT & DITT levererade verkligen.

 

Vem kan få nog av fina krukor och kaktusar? Inte jag!

Den här drömmiga fåtöljen/ stolen, alltså jag orkar inte ....  Kommer från designern Jonathan Adler. MUUUUUMS och bordet? Hur fint?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Sophia,
Åhh så mycket snyggt! Har precis fått ommålat i hela lägis nu och det är dags att sätta tänderna i alla detaljer! Älskar allt det gröna med kaktusar och sånt!! Så härligt det såg ut att vara! 😊
fiiaan.se
CAMILLAESI,
så mycket fina grejer 😊 Kram<3 http://camillaesi.se
www.camillaesi.se
Rebecca Fredriksson
,
Ellerhur? Galet mycket fint!! 😊)
Rebecca Fredriksson
,
Åh samma här, jag älskar kaktusar! Kan verkligen inte få nog, skulle vilja ha en hel vägg Ja men den dagen var superhärlig!