fantastic.

| EVERYDAY
Förlåt för det inte har varit den effektivaste och roligaste bloggningen här, men ni ska se hur mina dagar är, haha helt sjukt! Jag har varit så galet stressad denna vecka, det är bloggen, julkalandern, företaget, releasefetsen och mitt tredje jobb. Så det är ganska körigt om man säger så! Men det är kul som satan också, det får man inte glömma =)

Men det är mycket som ska göras innan lördag, så dagen imorgon och lördagen är helt uppbokade med hämtning av varor, möta upp leverantörer, skriva ut flyers. hämta glasmontrar, dekorera lokalen, bli stylade, fixa naglarna, packa goodiebagsen, förbereda med drinkarna och mingelmaten, fixa de sista med smyckena till montrarna. ja listorna är långa, men på lördag klockan 20.00 kan jag pusta ut, och bara fira allt detta! Ska bli helt fantastiskt, att ha en kväll som faktiskt är tillägnad åt mig och fira den med min allra finaste! Åh jag är så taggad, att jag inte vet vart jag ska ta vägen! :

STOR PUSS, vill jag ge er alla!!!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

emily,
Gud vad kul för dig att allt går åt rätt håll och nått man verkligen brinner för. När jag blir polis kommer jag nog känna samma känsla som du gör nu! 😃 kram
agressia.blogg.se
Fani,
finis! passar grymt bra i lila läppar 😊
glikia.blogg.se