EN SHOT OM DAGEN

| FOOD
  En shot om dagen! Ja alltså hälso-shots såklart haha. Som bloggare så får man hem en hel del bud. Vissa roligare än andra, det jag gillar mest med bud är när företagen tänkt till ordentligt, varit kreativa gjort det där lilla extra. Som med detta bud, allt kom i en blommig låda, bara en sådan sak. Sen att det skickades med redskap och instruktioner för oss "bloggare" att träna enkelt hemma samtidigt som de presenterar shotsen. Så himla kul och smart. För jag känner ofta av i min rygg och axlar att jag har ont efter ha suttit ned för länge eller burit för mycket. Så ska faktiskt ta och testa dessa övningar nu och se om det fungerar =) Dessutom så älskar jag Ingefära och Ingefära-shots. Nu slipper jag köpa mina på Joe & Juice och kan dricka de hemma istället. Perfekt start på dagen, det bränner sådär härligt duktigt i halsen. Vet inte om jag gillar det eller inte men gott är det! Imorgon ska jag testa Acai-shoten!

_____________________________________

- One shot per day, but healthy shots of course ;) As a blogger you receive a lot of gifts. And sometimes some gifts are better than others. Like this one! Love the cute box with flowers, inside I find this bottles from Rynkeb, training tools from Casall and training exercises for bloggers. So fun and so creative. Thanks a lot!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Sarah,
Vad spännande! Vet du om dem kommer att släppas i butiken snart? 😊
nouw.com/sarahj
Rebecca Fredriksson
,
Rynkeby Shot finns att köpa hos ICA och Citygross och kostar ca 35 kr. En flaska innehåller 50 cl och räcker till ca 12 shots 😊