Hej fina ni! Jag var lite osäker på hur jag skulle göra med julkalendern i år, har senaste tiden inte mått så bra och har haft på tok för mycket att göra och en julkalender tar otroligt lång tid och är mycket tid kring denna, press och tanke bakom varje lucka. Sen så fick jag lite panik och insåg hur tråkigt det skulle vara att inte ha någon julkalender i år. Nu har jag bestämt mig i alla fall, det känns verkligen som min grej och kört denna julkalender i fem år nu tror jag? Jag älskar ju att varje dag kunna ge er något, kan vara det bästa som finns. Samt att jag vet att ni verkligen uppskattar detta, så det bli en även i år också. Så nu hoppas jag ni är lika taggade som jag? Jag bestämde mig idag och har bara idag lyckats fått ihop 15 luckor från massor utav grymma företag. Lite luckor saknas och skulle ditt företag eller din produkt vilja vara med i min julkalender får du mer än gärna maila mig på Rebfre@live.se, jag söker även någon som är duktig och skulle vilja hjälpa mig att göra en "layout"/design till årets kalender. Bara att maila mig! Puss på er världen bästa läsare.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Matilda
,
Alltid lika spännande med din kalender! Men glöm inte lyssna på din kropp för det., det är viktigt annars vaknar man en dag och orkar ingenting, tyvärr vet jag det själv. Din blogg är lika bra utan kalender som med 😊 kram.
Lisa
,
Vad underbar du är! Ska bli skitroligt 😊
Rebecca
,
Vad glad jag blir =) Såklart jag vill göra detta för er. Känns underbart att kunna glädja så många =)
Rebecca
,
Vad snäll och omtänksam du är =) Ja det är ju så och har själv varit där. Ibland är det dock svårt att slita sig när man tycker saker och ting är så roligt. Tack för din omtanke <3
Fridah
,
Gud va roligt! Din julkalender är verkligen toppen:) Men jag säger som Matilda, glöm aldrig lyssna på din kropp och vad den säger till dig:) Kram!