.

| TRAINING & HEALTH
 

Jag har ju lovat er att skriva mer om min träning och kost här, vilket jag kommer göra mer och mer framöver. Här är senaste bilderna från min tränings-instagram @peppsomfan där uppdaterar jag dagligen med inspiration, pepp, frukostar, middagar, recept, träningsbilder, övingar osv. Jag är verkligen igång igen och det är så skönt, älskar det! Imorse var jag och körde HIT-intervaller, så sjukt jobbigt och så sjukt skönt efter. Är det något ni undrar kring min träning/kost så är det bara att hojta till?

- I have also a trainings-instagram, my name is @peppsomfan. If you want some training, workouts, inspiration, motivation, healthy snacks, breakfast and healthy dinners. Just follow me =)

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Den som följer en modeblogg
,
Förlåt, men jag läser inte din blogg för att jag vill veta om träning. Kommer du börja uppdatera mer om det så kommer jag förmodligen att sluta följa dig. Vet inte ens varför jag skriver denna kommentar, uppenbarligen är jag en ynka läsare av många och det spelar egentligen ingen roll, men så är det. Ha en modeblogg och en träningsblogg så att läsarna kan välja. Jag skiter verkligen i diverse bilder på sportbh:ar och löparskor och träningstips.