E V E N T

| EVERYDAY

Vi bodde under jorden, eller alltså rummen var det, så coolt :) Hotellet rekommenderar jag varmt!

Håret är stylat av GHD, Bryn har bästa Tilda fixat på Rapide & Fransar Fröken frans

Häng innan det var dags för middag!

Bloggers in action ;) haha älskar killens min, han bara "wtf are they doin?'" haha, så kul!

Jag & Nathalie under middagen

Strax efter 23.00 var det dags att sova, tack ännu en gång för ett härligt event :) hur fina dörrar? Känns lite London över de ..

Photo: Niklas Åkesson

Här är lite fler bilder från eventet i måndags =) Tänker att det kan vara roligt för er att se, jag gillar verkligen när event är sådär intima och mysiga. Det var enbart jag och nio andra bloggare =) Så mysigt! Ser ni föresten vad fina mina bryn är? Det är bästa Tilda på Rapide som fixat, var så trött på mina och att alltid hålla på att måla i och fylla i. Älskar att vakna på morgonen och inte se ut som ett freak, nu vaknar jag och har bryn i rätt färg och form. Nej nu ska jag umgås med Stevie som är här och hälsar på, en utav mina bästa killkompisar. Han är nämligen här från Norrköping, mestadels för att träffa Henke men ändå haha.

____________________________

Here is som more pictures from the lovely event at Urban Deli. It was me and nine other bloggers, so cosy and nice with not so much people. Btw you see my new eyebrows? I LOVE THEM. Big thanks to Tilda at Rapide, she is amazing. My eyebrows look so natural and beautiful. Do you like them?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Camilla
,
En fraga, hur manga ggr i veckan tranar du? Och nar du tranar hur lange etc? Och vilken traning gor du som du ser mest resultat pa? Hade varit kul om du bloggade mera om din traning! Tack for en fin blogg och vackra bilder. C