DYLAN 4 MÅNADER

| D Y L A N

DYLAN ELOF SOLINEN

VIKT: 7390g

LÄNGD: 64 cm

Då var det dags igen, dock lite sent då han snart börjar närma sig 5 månader. Men vi kör på 4 nu så kommer månad 5 snart. Det är ju så kul med dessa inlägg tycker jag & framförallt att ha sen ju.

DYLANS SÖMN:

Dylan somnar oftast kring 21-22 och sover fortfarande fram till 04.00 sen käkar vi och han somnar om vid 04.30 och sover till 07 ca. Ibland somnar han om igen efter det med. Det är fort många kvällar jag måste amma honom
tills han somnar. Liggammar, vill helst dock sluta med det, inte helt men på kvällarna iaf. Vill att han ska kunna somna själv, plus att bebisar gärna vill vakna upp på samma sätt som de somnade och då blir det tokigt & oroligt eftersom inte jag eller tutten är där när han vaknar. Så det jobbar vi lite på. Ibland kör vi även på white Noise baby vilket har fungerat så bra för oss & oftast så älskar Dylan det.

DYLANS UTVECKLING:

Alltså det händer så himla mycket nu känns det som. Hela tiden är det små saker, speciellt i han sett och personlighet. Känns mer som en person nu och man förstår mer vad han vill och han är väldigt tydligt med att visa vad han vill. Undrar vad han fått den viljan ifrån hehe. Han börjar bli väldigt stark i sina ben, han drar sig upp hela tiden och vill inte alls sitta ner eller ligga ner & mysa. Han kör verkligen som tusan med benen och numera har han t.om fått fart på babysittern haha. Så nu kör den förfullt, så han gungar sig själv haha. Den går snabbt och benen är nästan aldrig still. Jag förstår inte att han inte blir helt slut? Det borde ju han bli, när benen går som trumpinnar hela dagarna haha.

HUR MÅR MAMI:

Jag mår bra, det har varit lite tuffare läggningar senasts dagarna och misstänker att det är dags för ett nytt språng som det så fint heter. Han sover liksom super på dagen men mycket svårare på kvällen och är lite mer gnällig än vanligt. Men mer om det i nästa uppdatering då det mer tillhör 5 månader, vilket jag även hört kan vara rätt tuff tid för att det händer så mycket i utvecklingen. Vi får hoppas att det är en liten fas som snart går över. För just nu känner jag mig lite sliten, har väl också med att göra att jag jobbar nästan heltid fortfarande och att vi bygger hus härhemma. Vi bygger liksom ett helt nytt hus, vilket också tar på krafterna. Hej & hå men vi kämpar på!

Också så tacksam & lycklig att få uppleva allt. Att Dylan finns, att han ska få växa upp här på landet med vattnet som närmsta granne. Samt att pappsen (henki) nu bygger vårt drömhus. Där Dylan ska få sitt egna rum. Så mysigt!!!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

StarOfUsA
StarOfUsA,
Så söt! Holly är också 64 lång men väger 6360g 🥰
nouw.com/starofusa
Emelie ,
Men åh vilken sötnos! Odd (6 månader) har också haft en sån fas men nu har det gått över🤍
emelivet.blogg.se