DUBAI RANDOMS

| PHOTOS, TRAVELING
 

 

 

 
 
Här kommer lite fler bilder från Dubai resan. Jag är så tacksam att jag fick följa med på den resan, en otroligt minnesvärd resa. Stort tack till One & Only Mirage, Vida downtown, Oneofyou, Visit Dubai, underbara Eva och Go Traveling. Ni måste ta och ladda ner deras app Go Traveling Sweden och läsa deras resemagasin med grymma tips och fantastiska bilder. Det var en riktig drömresa. Solade, badade, besökte världens högsta byggnad, åkte Jeep safari i öknen, åkt båt, åt fantastiska middagar, besökte och åt lunch på det enda sjustjärniga hotellet i världen samt besökte gamla stan. Jag saknar det redan speciellt solen och värmen haha. Det är ju så sjukt kallt här hemma nu, fy! Jag hatar verkligen kyla, är så sjukt frusen av mig också, fryser typ jämt. Någon som känner igen sig? Ska sätta på mig mjukiskläder och mysa ner under en varm filt.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

ALEXANDRA,
Fantastiska detaljbilder!
fashionink.se
Rebecca Fredriksson
,
Tusen tack 😊 vad glad jag blir!
Mamma Sabine
,
Åhhh underbara bilder o vilket ställe omg vill dit
Johanna
,
Jag älskar dina bilder men saknar dina modebilder. Har du helt slutat som modebloggare och bara fokuserar på omgivningsbilder numera?
rebecca,
Haha man kan skulle kunna tro det ;( men absolut inte! det kommer mer mode, jag lovar! Det blev så tydligt på resan bara, hade inte samma möjlighet att fota outfits. Är det mer outfits du tänker på? Eller mode allmänt? 😊 Men har absolut inte slutat med det 😊
www.rebfre.se