DRY LAKE SHOWROOM

| FASHION
Igår var jag förbi härliga tjejerna på DRY LAKE som sagt för att hitta något till kvällen vilket jag också gjorde. De hade så mycket fint, allt från toppar, till klänningar till snygga jackor. Idag är det inte lika glammigt som igår, igår sprang jag runt i klackar, gick på röda mattan o var stylad från topp till tå. Idag ligger jag nedbäddad i sängen osminkad, i mjukiskläder med en stor toffs på huvudet haha. Mår faktiskt inte så bra, har superont i halsen och så har det hänt något med min fot. Inte en stukning men något liknande, haft ont i vecka nu men idag var det som värst. Föresten ska även visa lite bilder när jag är osminkad och inte fixad. Det var några som hade önskat det, så självklart ska jag ordna det. Ha en fin fredag babes!

-Here is some pictures from yesterdays visit at DRY LAKE'S showroom in Stockholm. So lovely clothes! And i found the perfect set for yesterdays gala. Now I'm not so fancy, just layin i bed with big shorts and t-shirt and no makeup. I'm feeling little sick, so I'm gonna stay in bed all day.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

susanne
,
H Hej! Vilken härlig dress, färggrann och glad! Vad kul att du ska visa oretushurerade och ostylade foton. Tycker det visar stark självjänsla och ett fint budskap till dina yngre läsare. Allt fler tjejer idag mår psykiskt dåligt och jag tror att skönhetaindustrin kan vara ett av de bidragande faktorerna. Idag kan man fuska så mycket med utseende. Man kan fixa naglarna, ha löshår, lösögonfransar, en massa make up, färga håret, ha nya chica kläder. Är man inte nöjd med storleken på sina bröst kan man köpa sig nya. Man kan fylla läpparna. Kostsamt och tidsförödande att alltid vara snygg. Det inre glöms bort. Det viktiga i livet glöms bort. En dag är vi alla gamla och då vet vi vad som var viktigaste i livet. Vänner, familj, hälsa och självkänsla. Att må bra i sig själv precis såsom man är. När man är ensam och osminkad ska man fortfarande tycka om sej själv. Jag tycker det är viktigt i detta samhälke och mitt i skönhetsindustrin, att våga vara sig själv och våga älska sin naturliga skönhet. Och visa att det finns mer än bara yta. Ha en toopenhelg!!! All kärlek och respekt!
Rebecca
,
Vilken bra kommentar! jag verkligen älskar när jag får feedback av er. det är så himla viktigt och betyder så mycket för mig. Jag håller med dig i mycket. Ska abolut visa den sidan mer, tror verkligen det skulle uppskattas. man får heller inte glömma bort att bloggen/insta är en liten del av livet. Självklart ska man älska sig själva och vara stolt över sig själv. Alla människor är unika och det är fantastiskt! Jag har själv jobbat mycket med att älska mig själv och gör det fortfarande!