DREAM

| TRAVELING
 

Idag är en skit-dag, jag känner mig både ful, äcklig och vidrig rent ut sagt. Ni vet en sådan där dag när allt bara känns rakt åt helvete. När allt är lite extra jobbigt .. Så här ligger jag hemma i soffan ensam i mjukiskläder, flottigt hår, osminkad och tycker synd om mig själv. Då vill jag bara fly, till något varmare och härligare. Finns det något bättre än att vara utomlands? Jag skulle inte tro det.. Vill inget hellre än att åka utomlands just nu, det sjuka är att när jag kommer till jobbet imors och kollar mailen som vanligt, denna morgon gjorde dock mailen mig gladare än vanligt, vi har nämligen kommit 2:a i vår stora tävling på jobbet och priset är att åka till Barcelona med gänget, så fett! Så jag kanske ska sluta deppa och sura och vara lite glad för denna resa istället.

- This day suck, i hate it. I really have a bad day. And today i will runaway, i want to abroad. I love to travelling, it's the best thing in the world. Here is some old pictures from my trips.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Sophie
,
Det är klart att fjällresan tar ut sin rätt- det varm nog högt tempo både ute och inne - men allt blir mycket bättre när du fått vila! Stort grattis till Barcelonaresan!