Do you have one you prefer?

| LOOK OF THE DAY
Godmorgon Solstrålar =) Vi startar dagen med en hel drös med outfitbilder, mina senaste nio outfits. Den längst ner i mitten är en TBT outfit, men eftersom jag visade den igen för ett tag sedan så fick den haka på den också. Grymt härligt med fredag ellerhur? Det är inte bara fredag utan det är lönedag också, vilket betyder lite shopping hihi. Senare idag kommer det upp just ett shopping/wish outfit inlägg. Jag vet att ju att ni uppskattar kollage, shoppingtips och trender så försöker bli lite duktigare på det. Vore så roligt att höra vilken av alla dessa outfits som ni gillar allra mest? Alla tycker så olika och blir alltid lika glad när ni berättar vilken ni fastnade lite extra för?

-Here is my latest nine outfits. Alot of varation this time, i would be so happy if you want to tell me your favorite outfit? So fun to know.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
Nummer 6, helt perfekt!!
Salem Indrias
,
Nr 2 och 6 😊 http://salemontherun.com
Julia
,
Måste bara skicka lite kärlek till dig. Hittade din blogg för ett antal veckor sen och nu kan jag inte sluta titta in här. Du inspirerar så otroligt mycket! Tack för en extremt bra blogg!! Kram på dig.
Ellen
,
Den blommiga suiten och CARE, så sjukt snygga och mycket sommar feeling i bilderna.
Celine
,
Den första! Stilrent och snyggt 😊