CRAVINGS DELUXE

| SHOPPING

1. Here 2. Here 3. Here 4. Here 5. Here (adlinks)

Söndagar är lite lika med shopping inte alla söndagar men vissa =) Om inte annat en perfekt dag för att strosa shopping, antingen på stan eller på nätet. Jag handlar ju en hel del på nätet och tycker det är himla smidigt. Dessa prylar står på min Must have lista just nu. Speciellt de vita byxorna, ska titta på dem imorgon redan hade jag tänkt. Även så sugen på att klicka hem toppen och skorna. Så fina! Jag kan verkligen inte få nog av solglasögon, mina drömbågar är ju dessa från Karen Walker! Ni vill inte ens veta hur många solglasögon jag har, det är som en drog för mig haha. Nu ska jag snart åka till butiken och jobba ett pass. Ikväll väntar dubbeldejt med Tove & Erik. Vi ska gå på bio och äta middag, perfekt söndagssyssla. Vad ska ni göra för något? =)

- Sundays for me is shoppingmode. The perfect day for inspiration and new stuff. I shop alot on internet. Those five pieces is my most "must have" right now. Specially the white wide pants. So nice!

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Ann-Sofie,
Snygga grejer!
wonderous.blogg.se
Malin,
Du skulle passa perfekt i dom där byxorna!!
glossfashion.com/malinhalvarsson
rebecca,
Tack 😊 roligt att du uppskattar det!
www.rebfre.se
rebecca,
Tack snälla söta! De känns verkligen jag 😊 Så fina!
www.rebfre.se
Lisa,
SÅ snyggt, älskar toppen!! Och mysigt med biodejt 😊 För mig blir det Wallander hemma i soffan! Xx/ http://nyheter24.se/modette/itgirls/lisabengtsson/
nyheter24.se/modette/itgirls/lisabengtsson/
Rebecca Fredriksson
,
Tack! jag med 😃 Så snygg! Vad mysigt det låter, älskar wallander!