COPENHAGEN GUIDE

| TRAVEL GUIDES, TRAVELING

Nyhavn

Detta mysiga område är helt klart ett måste om ni är i Köpenhamn, så mysigt ställe som är proppat av mysiga uteserveringar, glasstånd, färgglada byggnader och annat härligt.

Vaffelbageren, Nyhavn 49, 1051 København K, Danmark

Påtal om glassställe i Nyhavn, så är detta favoriten. Supergodglass, massor smaker att välja på, våffelstrutarna görs dessutom på plats. Helt hembakade, finns även belgiska våfflor, mjukglass m. m

Mad & Kaffe, Sønder Blvd. 68, 1720 København V, Danmark

Köpenhamns bästa brunch hittar ni här, sjukt gott och väldigt Instagramvänligt ;) Man får välja mellan 3,5 eller 7 grejer så kryssar man i det man vill ha. De har även vunnit pris för bästa brunch - ställe. Det kan vara lite kö men det är det värt.

Atelier September, Gothersgade 30, 1123 København K, Danmark

Väldigt populärt fikaställe i Köpenhamn. Så snygg miljö och deras avokadomackor är SÅ YA-MI!

 

Neighborhood Pizza & Coctails, Istedgade 27, 1650 København V, Danmark

Helt klart bästa pizzahaken ever, kan vara bland det godaste jag ätit. Henke sa även att den salamipizzan han och brorsan tog var den godaste salamipizzan de någonsin ätit. Även här är det väldigt fotovänligt, både när det kommer till maten och inredningen. Ett riktigt toppenställe!

Amager Strand Sien, 2300 København S, Danmark

Är det stekhett och ni har lite tid över så tycker jag definitivt ni ska ta Öresundståget typ två stationer till Amager Strand. Underbar strand för sol, bad och avkoppling. Även väldigt fin! Mycket nära city och smidig att ta sig till.

TIVOLI, Vesterbrogade 3, 1630 København, Danmark

Även här kommer ett måste, TIVOLIT såklart. Även för dig som inte gillar att åka karuseller. För det är så fint och mysigt där inne, finns mycket att göra och att se. Hett tips är att gå dit kvällstid, då bjuds det på vattenshow och en fyrverkerishow som är utöver det vanliga. Bara den gör det värt att gå dit.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Tack!!! 😃 så fina bilder!