Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

CONCRETE

| INTERIOR
Påslakan från Himla, Örngott från Himla, Sängkappa från Ellos

Hur snygg är inte denna lampa från Watt & Veke? I love it!

Är även kär i dessa underbara lakan från Himla, de är i linne och så himla sköna hihi.

lyxiga sammetsgardiner från tak till golv. ÄLSKART!

Är verkligen kär i de här lamporna, modellen heter Röris och kommer från Watt & Veke passar perfekt till den gråa väggen.

Målarfärg: Kulör Jotun Lady Minerals - Grå Skiffer. Använd små och stora penslar och måla som kryss på hela väggen, ju större kryss ju mer struktur. Älskar resultatet!

Jag lovade ju mer bilder på lägenheten och här kommer det. Hela sovrummet är inte riktigt klart ännu, vi ska bygga en garderob bl.a samt fixa lite annat. Men denna del är iallafall klar. Åh jag fullkomligt älskar vår Concrete wall här hemma. Hur himla fin blev den inte? Jag ville ha en grå vägg i sovrummet som påminde om betong. Har varit på jakt så länge för att hitta den perfekta kulören och metoden. Men tillslut hittade vi den, med hjälp av bästa Jotun. De har nämligen en kalkfärg som heter Lady Minerals som är helt fantastisk. Resultatet blev exakt som vi tänkt oss, så fint tycker jag. Men nu vill jag såklart höra vad ni tycker om vårt sovrum? Blev det fint?

GLÖM INTE FÖLJA MIN INREDNINGS INSTAGRAm: @LEINTERIORI

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Jessica
Jessica,
SÅ HIMLA FINT! Vad heter sängkappan? Har tänkt köpa en ljus från Ellos jättelänge men kan inte riktigt bestämma mig!
Johanna
Johanna,
Hej Rebecka! Vart får man tag den glödlampan du har i dina vatt och veke lampor? mvh Johanna 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229