Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

CHUNKY 

| INTERIOR
Nu är jag tillbaka efter några hemske depp/mens dagar. Fy! Tack snälla föresten för er fina feedback och er otroliga pepp som ni alltid ger mig <3 Ni är verkligen SÅ bäst. Jag ville bara passa på att visa er mina nya otroligt fina pläd, den är verkligen magisk. Så fin att man knappt kan sluta titta på den plus att den är så himla mjuk och gossig. Filten kommer från en tjej som jag hittade på Instagram: @Chunkyhanna, hon gör alla plädar helt själv. Finns i massor utav färger. Visst är den fin? Den passar perfekt här hemma i vårt sovrum. Efter ha varit i Norrköping sedan i lördags så var det väldigt skönt att komma hem, sova i sin egen säng och slippa leva i en väska. Ikväll blir det bara en lugn kväll hemma eftersom det var ett tag sen jag var hemma. Imorgon ska jag en sväng till Gävle, men mer om det då. Ha en fin onsdag så hörs vi snart igen. Puss på er!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Rebecca Fredriksson
Rebecca Fredriksson,
☺️☺️
Johanna
Johanna,
Hej hjärtat! Allt bra med dig? <3 Vad använder du för kamera? Jag funderar på att köpa en ny.. har judt nu en gammal Canon. Jag velar mellan Canon och Nikon.. och du har ju helt otroligt fina bilder! 😊 <33 kram!
Nouw.com/johannathomsen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229