CHRISTMAS MODE

| CHRISTMAS
  Hur är det hos er? Har ni fått någon julstämning ännu? Jag tycker det är svårt att få julfeeling utan snö, för visst är det så? Det är ju den som gör att det känns mest juligt. Jag hade lite julfeeling imorse för jag och Angie plåtade massor julbilder annars är det dåligt med julkänslan tycker. Men det kommer väl ju närmare man kommer jul :) Eftersom jag kommer kötta lite julinlägg denna månad tänker jag att vi börjar med lite julinspiration. Detta är vad som inspirerar mig allra mest, jag är så sugen på att julbaka. Det måste göras snarast, jag brukar ju alltid åka hem till mormor och julbaka. Vi brukar verkligen gå bananas och verkligen göra allt typ haha. Typiskt mormor också! Mitt favorit julgodis är lätt knäck, jag dör vad gott det är.. Muuuuums! Påtal om julgodis, tänkte jag slänga upp lite recept här i denna kategori. Så håll utkik! Ikväll ska jag bara äta gott och se Idol finalen, jag hejar ju som fan på Simon, tycker han är så jävla ball. Något som är lite roligt är, att kommer ni ihåg när jag gjorde 2 stylist i Norrköping? Då var en av killarna Simon som jag stylade, redan då pratade vi om musik och sådär. Men förstod aldrig att han var såhär grym haha, blev så glad när jag fick se han i tv-rutan. Vinn skiten nu!

__________________________

- Hello Guys! Soon it's christmas here, right now i don't have so much christmas feeling. But soon I think.. A have a new category here at my blog: Christmas, this post will be the first one. And we start with my christmas inspiration right now. I really want to bake, I love baking. In this category you gonna se a lot of wraping tip, baking, receipe's and decorations. Hope you are excited? Tonight I'll just watching the idol final and eat a good dinner. Talk to you later, have a wonderful evening.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Mrs Müller-Sandvik,
jag har snö. Jag bor i Umeå och har de senaste två åren bott i Jokkmokk och fått vinter i oktober. Det hjälper inte, vem gillar ens julen längre? Jag är Grinchen. Har inte julpyntat på 8 år och julafton i min familj innebär sushi och sprit.
juliamullersandvik.se