Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

CHRISTMAS DECORATIONS

| INTERIOR
 

Godmorgon finisar! Vill börja med att säga ett stort tack för all fin respons här på bloggen, instagram, facebook och sms. Blir helt varm i hjärtat, jag har lagt ned så mycket tid och kämpat så mycket därför känns detta extra roligt. Så tusen tack fina ni! Visst är det härligt att det är lättare att kommentera? Så nu räknar jag med fler kommentarer (; hihi. Nu sitter jag och äter en julig och mysig frukost nämligen en lussekatt, tomtegröt med kanel och en clementin. Åh älskar verkligen julen, njuter så mycket nu. Jag känner dock att jag inte riktigt julpyntat klart här hemma, vill göra ännu mer. Jag gillar ju dock inte tomtar, rött och sådär utan inreder gärna med vitt, grönt, guld, silver, granris och stjärnor. Får mycket inspiration av bilderna ovan. Hur fint? Juste, dagens lucka kommer upp lite senare, eftersom den igår halkade efter lite pga flytten. Så glöm inte att ni fortfarande kan delta i gårdagens lucka =) Puss sålänge!

 

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Rebecca
Rebecca,
Tack tack 😊) åh vad mysigt, älskar att julpyssla!!
www.rebfre.se
Rebecca
Rebecca,
Självklart 😊 mycket lättare, det känns inte bra. Jag brukar vara noga med att svara på alla. Nu ska jag bli ännu bättre, är det någon fråga jag kan hjälpa dig med nu? 😊 bara fråga på!
www.rebfre.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229