CHRISTMAS CALENDER - NUMBER SIXTEEN

Godmorgon fina ni! Då var det dags för en utav mina favorit luckor nämligen lucka nummer 16. Idag är det en lucka utöver det vanliga. Idag står Live it för dagens lucka, på Live it hittar du verkligen de bästa julklapparna, det är nämligen en sida där du kan köpa upplevelser i present till dina nära och kära. Det är verkligen så perfekt om man inte riktigt vet mad man ska köpa, så finns det alltid grymma alternativ där. Förra året köpte jag t.ex ett spa paket till mig och Henke som var så lyckat. Jag tycker den bästa julklappen är att göra något kul tillsammans. Därför har jag idag fått lotta ut en upplevelse och inte vilken som helst utan en ... *trumvirvel* En 20 min guidad tur över Stockholm stad i helikopter för dig och en till. Hur kul? Jag har alltid velat flyga helikopter, det verkar så häftigt. Hoppas ni uppskattar dagens lucka lika mycket som jag. Hela luckan värde är 2490:- Snacka om den bästa julklappen att ge någon, så glöm inte att delta!

För att vara med i tävlingen ska du:

- Kommentera här med namn + mail samt skriva vem du skulle ha tagit med i helikopter turen? Plus skriva superkort varför just ni ska vinna.

Lycka till!

Vinnaren är: Maria Karlsson! Stort grattis.

"Jag skulle bjuda med min lillebror! Varje år är det lika svårt att komma på någon rolig present, och varje år lyckas han köpa något som jag verkligen önskat mig utan att veta om det. I år hoppas jag att det är min tur att överraska han med en helikoptertur! Något han aldrig skulle kunna toppa och en rolig upplevelse för oss båda tillsammans nu när vi inte ses så ofta när jag nyligen flyttat för att plugga :)"

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Anna L
,
jag skulle ta min prins på flygfärd lika omtumlande som kärlekens höjder han gett mig
Malin,
Jag skulle ta med en av mina närmaste vänner som verkligen varit ett stöd för mig nu när det tagit slut mellan mig och min kille. Skulle vara häftigt att få uppleva något så coolt som att åka helikopter och speciellt då det är något som alltid funnits på våra bucket lists!
maulun.blogg.se
Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle ta med min äldsta son som är superfascinerad av helikoptrar/flygplan. Tror han skulle älska detta. Har delat här https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/12/16/lucka-16-rebecca-1612/ blogg@annakarlsson.se
www.annakarlsson.se/blogg/
Emma J
,
Jag skulle ta med mig min man på en guidad tur i luften. Som en present nästa år på vår 1-åriga bröllopsdag! 😊
Ronja
,
Detta skulle vara en jätte häftig upplevelse och det skulle vara en sak att bocka av min bucketlist. Och det skulle bli många bilder med min nya kamera! Med mig skulle jag ta med min pojkvän, det skulle vara väldigt speciellt att få uppleva det tillsammans och skulle då säkerligen avsluta dagen med middag på restaurang.
Heléna,
Jag skulle ta med min son då jag inte tror att sambon skulle uppskatta det 😉
hemmahoshelena.blogg.se
Stina
,
Jag skulle ta med min pojkvän vi har letat efter något roligt att göra tillsammans över julledigheten och dethär vore den perfekta upplevelsen och något nytt för oss båda!
Maria Markendahl
,
Hej 😊 Jag skulle ta med mig min sambo, för han tjatar om flygplan och piloter mycket och dessutom har han bara varit i Stockholm 2 gånger 😊 mariamarkendahl@live.se
Saga
,
Min kompis eller mamma!
Lena E
,
Jag tar med mig sonen, för han har aldrig flygit med en gräddvisp (som han kallar helikoptern för).