CHRISTMAS CALENDER - NUMBER SIXTEEN

Godmorgon fina ni! Då var det dags för en utav mina favorit luckor nämligen lucka nummer 16. Idag är det en lucka utöver det vanliga. Idag står Live it för dagens lucka, på Live it hittar du verkligen de bästa julklapparna, det är nämligen en sida där du kan köpa upplevelser i present till dina nära och kära. Det är verkligen så perfekt om man inte riktigt vet mad man ska köpa, så finns det alltid grymma alternativ där. Förra året köpte jag t.ex ett spa paket till mig och Henke som var så lyckat. Jag tycker den bästa julklappen är att göra något kul tillsammans. Därför har jag idag fått lotta ut en upplevelse och inte vilken som helst utan en ... *trumvirvel* En 20 min guidad tur över Stockholm stad i helikopter för dig och en till. Hur kul? Jag har alltid velat flyga helikopter, det verkar så häftigt. Hoppas ni uppskattar dagens lucka lika mycket som jag. Hela luckan värde är 2490:- Snacka om den bästa julklappen att ge någon, så glöm inte att delta!

För att vara med i tävlingen ska du:

- Kommentera här med namn + mail samt skriva vem du skulle ha tagit med i helikopter turen? Plus skriva superkort varför just ni ska vinna.

Lycka till!

Vinnaren är: Maria Karlsson! Stort grattis.

"Jag skulle bjuda med min lillebror! Varje år är det lika svårt att komma på någon rolig present, och varje år lyckas han köpa något som jag verkligen önskat mig utan att veta om det. I år hoppas jag att det är min tur att överraska han med en helikoptertur! Något han aldrig skulle kunna toppa och en rolig upplevelse för oss båda tillsammans nu när vi inte ses så ofta när jag nyligen flyttat för att plugga :)"

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Saga
,
Min kompis eller mamma!
Lena E
,
Jag tar med mig sonen, för han har aldrig flygit med en gräddvisp (som han kallar helikoptern för).
Lena E
IP: 82.99.3.229