CHRISTMAS CALENDER - NUMBER FOUR

  Godmorgon världens finaste läsare! Hoppas ni sovit gott? Fredag och allt. Det firar vi med en ny lucka. Vi fortsätter på skönhetsspåret tycker jag, eftersom gårdagens parfym var så populär. Bakom luckan idag gömmer sig två underbara skönhetsprodukter från Filorga, en återfuktande creme och ett serum. Kan det bli mer passande? I denna mörka, kalla och gråa vinter kan man verkligen behöva en lyxig creme att smörja in sig med. Luckans värde idag är: 1090:-

För att delta i dagens lucka ska du göra:

- Kommentera här med ditt namn + lämna din mailadress

- Skriva ett superkort skönhetstips, vad är ditt bästa tips?

- Lycka till hjärtan!

"Mitt bästa skönhetstips är att umgås med de som du håller kär och som bryr sig om dig, för när man har kärlek i sitt liv då kommer skönheten inifrån, och skoja mycket och skratta för det är ett bra knep att lura andra till skratt en snällare och gladare omgivning är så hälsosamt för både kropp och själ, sedan gäller väl rent ut sagt att lagom av allt så håller man sig frisk och fräsch" - Bra tips, Stort grattis till Christina!

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Heléna,
Mitt bästa tips är att le =) tyvärr är jag urkass på att både le och sköta om mig men jag VILL, måste börja nånstans så vad vore inte bättre än detta paket =)
hemmahoshelena.blogg.se
Emelie Axelsson,
Jag är gärna med och tävliar. Mitt bästa hudvårdstips är att ibland låta huden vila från smink, krämer, serum osv, låt huden vara helt naken någon gång ibland!
mlieaxelsson.se
Ellen Jonsson
,
Mitt bästa skönhetstips är att alltid tvätta bort sminket och tvätta ansiktet morgon och kväll samt smörja in det med en återfuktande kräm.
Lena E
,
Jag är med! Akta dig för solen, ha alltid hög spf även på vintern.
Sandra Bergstedt
,
Mitt bästa skönhetstips är tillräckligt med sömn! Minst åtta timmar så behövs knappt något smink 😊
Ann-Charlotte Larsson
,
Bli kär 😃 Allvarligt, aldrig är man så vacker som när man är kär <3 Mvh Ann-Charlotte leifdottir@gmail.com
Anna L
,
Kärlek, dans, vila, frisk luft, rörelse, sömn och mycket vatten = ) Och aldrig nånsin missa rengöringsrutinen ens fem på morgonen = )
Larry
,
Ha en fin personlighet! Inget slår den inre skönheten 😃 Klyschigt men sant. Annars är det för oss killar/män viktigt att ta hand om skägget, oavsett om man vill ha skägg eller inte. Raka dig med jämna mellanrum, slätraka eller ansa. Ansar man så kan man ha i skäggolja för bättre återfuktning till skägget samt det ger det lyster. Slätrakar man så kan man avsluta med en återfuktande kräm så behåller sig huden fin inunder.
Anna
,
Mitt bästa skönhetstips är att använda bra produkter (använder själv faktiskt Filorga) och inte snåla in på detta då bra produkter kostar lite mer men i längden så är det så värt det och kanske tom billigare då man får en bättre hy som inte behöver sminkas över. Och sen fukt, fukt och åter fukt nu på vinter så håller sig hyn fin och fräsch. /Anna
Elin E
,
Jag är med! Mitt bästa skönhetstips är att skölja håret med kallt vatten efter balsam vilket ger glans genom att stänga hårfibrerna. Både billigt, enkelt och effektivt! Skulle jag vinna skulle jag ge detta kit till min mamma i julklapp <3