CHRISTMAS CALENDER - NUMBER 24

 Då mina hjärtan öppnar vi upp lucka nummer 24 i min julkalander, för det första hoppas jag att ni alla uppskattat denna kalender och ni gillar mina luckor =) Vissa vinnare har det tagit lite extra tid med, men jag kommer representera alla ännu en gång i ett samlat inlägg. Eftersom det är sista luckan vill jag ge er något extra fint. Något som jag vet ni kommer uppskatta ordentligt. Nämligen den senaste plattången från ghd. En ghd Artic gold platinum style white värd 2399:- Jag har själv fått äran att testa denna och är SÅ grym, man kan både platta bra och locka lätt med den. En ny favorit helt enkelt!

För att delta i dagens lucka ska ni enbart kommentera här och skriva en kort nominering varför DU ska vinna. Hur underbar julklapp till sig själv? Passa på att delta, deltar tar du inte, kan du heller inte vinna =) hihi.

God jul världens finaste läsare!

Stort Grattis Jessica, du kommer kontaktas via mail. 

"Hej fina du! Vilka otroligt fina saker du lottat ut i december. Jag kan ju göra ett försökt att vinna denna underbara skapelse. En sak man aldrig annars skulle ha råd att unna sig då det är andra saker som måste prioriteras varje månad. Med ett tunt och känsligt hår och med toppar som svinto så skulle denna GHD vara räddaren i nöden varje dag. Och man skulle då kanske få chansen till ett långt välmående hår i framtiden tack vare denna. Ha en riktigt fortsatt god jul! Kram"

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Johanna
,
Jag vill gärna kunna fixa min kalufs, Slippa ha ett tovigt och tråkigt rufs, Jag känner mig mest som ett troll, Med hår som står åt alla kanter och håll, Men det finns en plattång som är en riktig skatt, Som gör håret lent, vackert och platt, Det är en lyxig GHD av bästa kvalité, När man använder den får man magi att ske, Hoppas verkligen jag varit snäll nog iår, Så jag denna underbara julklapp får! <3 <3 <3
ELIN JACONELLI,
Min lilla motivering är att jag skulle vilja ha med mig en ny fin plattång när jag flyttar till min nya fina lägenhet nästa vecka 😃
elinjaconelli.se