CELEBRATING LIFE ⭐

| EVERYDAY
 

Jag hade en ganska jobbig natt, kunde verkligen inte somna. Tänkte, kände och grubblade alldeles för mycket. Som jag tyvärr ofta gör när jag ska sova. Det hela slutade med att jag somnade efter 03.30 någon gång. Så idag valde jag att lyxa till lite i livet för att känna mig lite bättre. Så jag tappade upp ett varmt bad, fyllde på med massor goda produkter i vattnet så det blev riktigt löddrigt. Hällde upp ett glas bubbel, tände ljus och tittade på SKAM. Jag menar kan livet bli bättre än såhär? Skulle inte tro det! Påtal om SKAM så släpps säsong 3 på SVT play på fredag med svensk text. För er som inte sett den, säsong 3 är magisk. ÄLSKAR! Det gäller att hela tiden vända det negativa till något positivt. Ibland kan en så enkel sak som ett litet bad få en att må bättre! Skäm bort dig själv, ge dig själv lite egentid och njut av att du lever och att du har ett helt nytt spännande år framför dig. 2017 NU KÖR VI!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

ISA,
Vad mysigt du gjorde det! hoppas kommande nätter blir bättre. Det är sådär ibland, man kanske borde prova mindfullness eller så för att få tankarna att sakta ner!? Hursom, nu kör vi 2017!! <3
isabyl.devote.se
Malin stjernberg
,
Älskar att bada badkar. När jag bodde i min lägenhet själv och hade en ledig dag kunde jag bada flera gånger om dagen. Saknar det så! För övrigt måste jag också se SKAM, alla pratar ju om den. Känns überviktigt P.s stämmer det att vinnaren i GHD luckan inte är utsedd än?
Rebecca Fredriksson
,
Ja ibland behöver man mysa till det lite extra ju 😊 ja det tror jag verkligen skulle vara något. tack snälla för peppen!!! <3
Rebecca Fredriksson
,
Men Ellerhur? Hur underbart är det inte? vi har inte heller hemma. Saknar det också faktiskt Ja alltså SKAM är SÅ bra! Du måste börja kolla, du lär inte ångra dig!
Eira,
Alltså wow det där ser ju såå inte fel ut - att bada badkar är verkligen lyx!
nouw.com/eiramattsson
Rebecca Fredriksson
,
Nej verkligen inte, så sjukt härligt! Man glömmer nästan bort hur härligt det faktiskt är.