CAMO

| LOOK OF THE DAY
Inlägget innehåller annonslänkar!
Byxor - Missguided / Topp - Missguided / Skor - Scorett (nya favoriter)Just nu kan man köpa två par från Starlily & Daylily och få 200kr rabatt, uppge bara DASIA200. Hur bra? Finns i flera färger också.

Men tjena tjena! Hur mår ni? Hoppas ni mår bra. Jag är iallafall lite bättre, jag behöver inte sitta konstant med papper i näsan som jag gjort de senaste dagarna. Men känner mig fortfarande hängig och tung i huvudet. Inatt sov jag nästan 11 timmar, förstår ni hur sjukt det är haha? Lovade mig själv efter ha varit helt slut igår och inte ställa klockan. Snacka om att min kropp behövde den sömnen haha. Trött tjej! Påtal om trött så ska jag ta och försöka sova nu, jag ser så mycket fram emot en oplanerad och lugn helg. Precis vad jag behöver! MYS :))

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Helen
,
Haha denna outfit drar mig tillbaka till 90-talet. Jag hade typ precis såna här kläder och sån där kedja då.. Sett massor av 90-tals kläder i butikerna och har lite svårt för det, för vi hade så dålig smak på 90-talet plus att jag inte vill se ut som mitt tonårs-jag! Men du är dock jättefin i dessa kläder! ❤ kram