C R O A T I A

| TRAVELING
Då var det dags att resa igen haha, jag som tjatat om Kroatien jag vet inte hur länge haha? Ska äntligen få åka dit, det ska bli helt fantastiskt. Om cirka två veckor drar jag, åh längtar som en tok. Har hört så mycket bra om Kroatien och velat åka dit så länge. Denna gång blir det till Ön KRK till området Baska. Är det något som varit där eller i närheten? Så vill jag gärna ha alla tips jag kan få =) När det kommer till mat, stränder, café, boende, shopping och ALLT. Jag är så lycklig just nu, att resa är det bästa jag vet!

- I'm going to Croatia, for this time i'm going to the island KRK to Baska. if you have been there? Let me know, i want all your recommendations. Hit me babes!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Alexandra
,
Åh Kroatien är ett drömresemål även här. Ser fram emot en massa fina bilder! http://fashionink.se
anna
,
Har varit på KRK varje sommar sen jag var liten. Helt fantastisk ö! Nu är det dock ett par år sedan så kommer inte ihåg några namn direkt. Men de flesta restauranger är grymma. Maten är magisk, speciellt om du gillar kött och fisk/skaldjur. Gå inne i gamla stan, besök ett glasscafe som heter LUNA. Bästa glassen i hela världen =) Det ligger en restaurang utanför murarna vid strandpromenad, som ligger längst ner precis vid vattnet.. Kommer ej ihåg namnet, men den är verkligen kanon. Finna massa mysiga cafeer och små butiker inne i gamla stan innanför murarna. Kanske inte direkt någon shopping, som jag kan tänka mig att du går igång på..men bra silversmycken, lite skinnväskor och dylikt finns bra och billigt. Boende kan jag verkligen rekommendera att INTE ta hotell. Det finns så sjukt många fina lgn/hus att hyra till en mycket billigare peng, plus att det är så mycket mysigare att ha något eget. Du kommer även ofta närmre det lokala livet om du bor så, och ofta har husen/lgn en egen trädgård där man kan plocka färsk frukt...(citroner, fikon, lime etc) Frukost äter man på de lokala cafeerna som finns överallt, och serverar godaste kaffet med bästa tillbehören.. Hoppas du får en magisk resa. Kroatien är verkligen helt fantastiskt. Njut! / Anna
Anna
,
Hotel/Restaurant MARINA heter den jag menade. tips är också att gå in på www.croatia.hr och klicka fram KRK som destination så finns det massor att läsa där. 😊 Lycka till!
Angelicas Closet,
Jag håller med, älskar att resa! Så fort jag har kommit hem från en resa måste jag boka något nytt hehe
www.angelicascloset.se/