C L E A N S E 

| TRAINING & HEALTH
Då var det dags för en cleanse igen. Jag har kört detta förut och tycker det är nice att köra emellanåt. Inget jag skulle vilja köra under någon superlång tid, men absolut 1-2 dagar. Känns så skönt för kroppen! Mina juicer kommer från RAW CLARITY, duktiga Filippas juicer. Jag gillar veekligen de här juicerna, de är så goda och proppade med grymt innehåll. Och hur snygga är dom inte? Kunde typ inte sluta fota för de är så fina haha. LET'S CLEANSE! Har ni kört på bara juicer någon gång? Gillade ni det? Bara att fråga om ni undrar något :) Ha en underbar fredag!

- Time for cleanse, and the best cleanse also from Raw Clarity. Filippa from Raw Clarity is so lovely and hers juices tastes fantastic. And how beautiful? I love them! If you wonder something about a cleanse? Just ask me! Have a wonderful friday :)

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Gabbi
,
Vad har du för tips om man vill testa på detta som student? De är ju väldigt kostsamma såna här kurer dessvärre!
Malin
,
Så gärna velat testa men detta du skrev om nu och något liknande Angelika B skrev om går bara att hämta/leverera till sthlm. Så det är jättesynd för hade verkligen behövt en cleanse! /Bor i Ludvika, Dalarna